Belice douchebak

De Haceka Belice douchebak is gemaakt van een composietmateriaal dat bestaat uit kunsthars, glasvezel, pigment en vulmiddel. Deze douchebak biedt u een aantal praktische voordelen. Zo heeft Belice precieze maatvoering en strakke lijnen. Dat geeft een luxe uitstraling en ook dikke kitranden behoren tot het verleden. De douchebak bevat aan de achterkant een ribbenstructuur voor extra ondersteuning en stijfheid. Deze ondersteuning zorgt er ook voor dat de bak niet doorzakt en geeft een stevig gevoel.

Installatie

Belice kan op vier manieren worden geplaatst afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden binnen uw badkamer. Wilt u de douchebak inbouwen. Dan kunt u kiezen tussen de bak gelijk met de tegels te monteren of de bak op de tegels te leggen en alleen de afvoer in te bouwen. Bij een opbouw wordt optioneel een potenset bijgeleverd. De montage van de potenset is erg eenvoudig. Zonder ingewikkelde stappen monteert u de douchebak met de potenset. Dankzij de vlakke achterkant stelt u alle pootjes waterpas op de gewenste hoogte en hoeft u geen zorgen te maken over de afwatering. Vervolgens heeft u de keuze om de opbouw te betegelen of te kiezen voor een composiet paneel. Het voorpaneel is verkrijgbaar voor alle afmetingen. Deze klikt u vast aan de douchebak en zo heeft u snel en simpel een mooi afgewerkte douchebak.

Kenmerken Belice

- kunststof composiet
- hoogglans afwerking
- kleurecht
- eenvoudig te reinigen
- strakkere hoeken dus minder dikke kitranden
- eenvoudig te plaatsen door o.a. de vlakke achterkant
- lichter dan acryl en plaatstaal
- ge�ntegreerde waterafvoer
- krassen eenvoudig te herstellen
- zowel inbouw ald opbouw
- 15 jaar garantie

 

Verkrijgbaar:
- 80 x 80 x 3,5 cm
- 90 x 90 x 3,5 cm
- 90 x 90 x 3,5 cm kwartrond
- 80 x 120 x 3,5 cm
- 90 x 120 x 3,5 cm

Belice

Nog een voordeel van de Belice is dat de afwatering in de bak is ge�ntegreerd. De achterzijde is helemaal vlak. Daardoor is het installeren een eenvoudige klus. Bovendien is de Haceka Belice douchebak zeer sterk, 100% kleurecht, krasvast en makkelijk te reinigen. Zelfs over de montage op de vloer, met behulp van een unieke potenset, is nagedacht: de Haceka Belice douchebak is zonder boren of schroeven te bevestigen. En desgewenst leverbaar met makkelijk monteerbare panelen. Ook in dat opzicht: een unieke innovatie in douchebakken.

Nieuwe materialen, nieuwe mogelijkheden: door een douchebak te maken van kunststof composiet met fiberglas kan Haceka u voortaan een douchebak leveren met zeer strakke randen en in een zeer precieze maatvoering (tot op 1,5 mm nauwkeurig, in plaats van 4,5 mm zoals bij acryl). Een absolute doorbraak!

Een Haceka Belice douchebak biedt u een groot aantal praktische voordelen. Zoals uiterst smalle kitranden,een laag design (van 35 mm) en een snelle, eenvoudige montage, zowel bij inbouw als opbouw. Bovendien is de Haceka Belice douchebak zeer sterk, 100% kleurecht, krasvast en makkelijk te reinigen. Zelfs over de montage op de vloer, met behulp van een unieke potenset, is nagedacht: de Haceka Belice douchebak is zonder boren of schroeven te bevestigen. En desgewenst leverbaar met makkelijk monteerbare panelen. Ook in dat opzicht: een unieke innovatie in douchebakken.

Voordelen

- De douchebak is onder druk gegoten. De douchebak is dus geperst tot een vast materiaal met een sterkere ribstructuur en bevat ook glasvezel;
- De bak is lichter is dan douchebakken van steenhars;
- De bak is slagbestendiger dan douchebakken van acryl- en steenhars, en beschadigen,barsten en krassen daardoor minder snel;
- Het oppervlak van de bak is harder dan oppervlakken van acryl- en steenhars;
- De douchebak heeft een gelijkmatige rijke en ge�ntegreerde kleur;
- De douchebak is aan de achterzijde vlak waardoor de installatie een stuk eenvoudiger en sneller gaat.

Wat is het voordeel ten opzichte van bakken gemaakt van email en staal?
- De douchebak barst niet wanneer de douchekop of een ander voorwerp op het oppervlak valt;
- De douchebak roest nooit;
- De douchebak voelt warm aan;
- De productie van de douchebak vereist minder energie.