Foto: stressdouche__1_.jpg

Voor helft Nederlanders is lange warme douche het eerst middel tegen stress

Douchen wordt een steeds belangrijker onderdeel van het self-care ritueel.

Een derde van de Nederlanders vindt het heerlijk om lang te douchen en voor de helft is het zelfs het eerste middel tegen stress. Dit blijkt uit de Shower Study van GROHE onder ruim 3.500 Europese respondenten. GROHE speelt met de Rainshower SmartActive handdouche in op deze behoeften. De slimme functies en intuïtieve bediening biedt gebruikers een extra comfortabel douchemoment.

Een gepersonaliseerde douche-ervaring

Dankzij twee nieuwe technologieën is de GROHE Rainshower SmartActive-handdouche de meest innovatieve handdouche in het GROHE-assortiment. Het verwent gebruikers met drie aangename straalsoorten - van een zacht tintelend gevoel op de huid tot een stimulerende massagedouche. De GROHE SmartTip-bediening achterop de ergonomisch ontworpen handdouche maakt het makkelijk om te schakelen tussen drie straalsoorten: Rain, Jet of ActiveMassage. Daarnaast speelt GROHE in op de 71 procent van de Nederlanders die het belangrijk vindt dat een douche niet nadruppelt. Met de GROHE DripStop-functie in de Rain en Jet modes wordt dit hinderlijk nadruppelen geminimaliseerd.

Om verder in te spelen op individuele wensen is de GROHE Rainshower SmartActive handdouche verkrijgbaar in twee maten (130 mm en 150 mm), in 11 kleuren (GROHE Colors-collectie, met chroom of witte sproeiplaat) en in twee verschillende designs (rond of vierkant). Dit kan perfect gecominbeerd worden met hoofddouches zoals de GROHE Rainshower 310 SmartActive of Rainshower 310 Mono, Rainshower Bodysprays en thermostaten of de innovatieve GROHE SmartControl douchebediening. De bijpassende glijstang die perfect past bij het slanke Rainshower SmartActive-design en het handige GROHE EasyReach-plankje voor  douchegels en shampoos maakt de douche-ervaring compleet. Door het praktische QuickFix-systeem kunnen de bovenste en onderste wandhouders worden aangepast aan bestaande boorgaten. Aangezien 41 procent van de Nederlanders in de nabije toekomst graag van douche wil wisselen is dit een ideale oplossing.

Reacties