Start je dag vol energie met de nieuwe douches van GROHE

Het bewust omgaan met de eigen gezondheid is nog nooit zo hoog geweest.

25 Mei 2021

Momenteel brengt iedereen meer tijd thuis door en wordt het alleen maar belangrijker om kleine maar nodige verzorgingsroutines te creëren, om van een lange werkdag te herstellen en de batterij weer op te laden. De badkamer is vaak de beste plek om wat kostbare ‘me-time’ te ervaren. Alles draait hier om douchen, dat centraal staat in dagelijkse routines en is de ultieme bron van energie: een verfrissende douche in de ochtend, na een vermoeiende work-out of een dag fysiek werken en een ontspannende douche in de avond. Het portfolio van GROHE douches heeft verschillende producten die voldoen aan ieders individuele behoeften en bieden het juiste product voor iedereen. De matchende hoofd- en handdouches, gecombineerd met een thermostaat voldoen aan elke douchewens. Tegelijkertijd ondersteunen specifieke eigenschappen en innovatieve technologieën, zoals de waterbesparende GROHE EcoJoy, een duurzamere levensstijl. Geniet van je douche met een schoon geweten tegenover het milieu.

‘One size does not fit all!’

GROHE presenteert een krachtig douchetrio voor je eigen energieboost: met de GROHE Tempesta 250 geniet je van een 250 mm hoofddouche, verkrijgbaar in een rond en vierkant design, en een volledige regendouche-ervaring. De Tempesta Cosmopolitan 100 handdouche vult de douche verder aan, net als de thermostaat die uitgerust is met de GROHE TurboStat-technologie. Deze zorgt ervoor dat het water een constante temperatuur heeft en vervelende temperatuurschommelingen vermeden worden. De slanke, minimalistische hoofddouche heeft nog een ander voordeel: de GROHE EcoJoy-technologie bespaart water zonder in te leveren op de doucheprestatie. Ervaar puur comfort en plezier terwijl je wat voor de planeet doet.

De nieuwe GROHE Euphoria brengt plezier in de badkamer met een 260 mm hoofddouche die je volledige lichaam bedekt met water tijdens het douchen. Voor een nog royalere ervaring ga je voor de 310 mm hoofddouche. Beiden hebben drie verschillende straalsoorten en worden aangevuld met de Euphoria 110 Massage handdouche. Ook aan de veiligheid van het hele gezin is gedacht met de GROHE CoolTouch-technologie, die ervoor zorgt dat de buitenkant van de thermostaatkraan nooit te heet wordt, waardoor je je niet kan verbranden aan een hete kraan. Daarnaast controleer je door de handgrepen het water met precisie, zelfs met zeephanden. Dankzij de FastFixation is dit douchesysteem een eenvoudige upgrade van je badkamer, het is namelijk aan te passen aan bestaande boorgaten.

Voor een gepersonaliseerde douche-ervaring is er de GROHE Rainshower SmartActive, die uitgerust is met een slimme handdouche: de SmartTip-knop laat je eenvoudig wisselen tussen de drie douchestralen met slechts één druk op de knop. Een op maat gemaakte douche-ervaring is nog nooit zo makkelijk geweest. Bovendien zorgt de GROHE DripStop ervoor dat het vervelende nadruppelen na het uitschakelen van de douche geminimaliseerd wordt in de Rain en Jet modus. De bijpassende 310 mm hoofddouche gebruik je om je volledige lichaam onder te dompelen met water, terwijl de thermostaat een constante watertemperatuur levert zonder vervelende verrassingen.

Geniet van doucheplezier met GROHE douches en start je dag ontspannen en vól energie!

Kijk op energyforlife.grohe.nl

Reacties