Toe aan een nieuwe regendouche?

Upload je factuur voor €100 cashback

07 Mei 2018

Na aankoop van één van deze drie showerpipes stort hansgrohe 100 euro terug op je rekening. Upload tussen 1 april en 31 december 2018 je factuur via dit formulier en hansgrohe doet de rest. Tijd voor een vreugdedansje onder de douche!

Hoe werkt deze hansgrohe cashback actie?

Vul na aankoop van een Raindance showerpipe je gegevens in, in het formulier. Zodra zij het formulier met een kopie van de rekening ontvangen en gecontroleerd hebben, storten ze binnen 14 werkdagen de 100 euro cashback op je rekening.

Een Raindance Select showerpipe kiezen

Deze actie loopt tot en met 31 december 2018 Val jij voor de ronde vormen van de Raindance Select S 240, de hoekige vormen van de Raindance Select E 300 of zie jij jezelf al zingen onder de brede hoofddouche van de Raindance Select E 360? Je hebt voldoende tijd om een showerpipe te kiezen, zolang de factuur maar uiterlijk 31 december 2018 binnen is.

Waar zijn de Raindance Select showerpipes verkrijgbaar?

De Raindance Select showerpipes zijn verkrijgbaar bij diverse verkooppunten in Nederland. Deze verkooppunten zijn te vinden in het hansgrohe dealer zoeksysteem. Als je van ver moet komen, is het aan te raden om van tevoren even te informeren of de showerpipe van jouw keuze aanwezig is.

Meer van Hansgrohe
Reacties