Foto: artweger-stoom-douche-met-zitje.jpg

Strakke stoomdouche met geïntegreerd zitje

De Body+Soul stoomdouche van Artweger bevat tal van technische details. Samen met internationaal gerenommeerde industriële ontwerpers van gp designpartners ontwierp Artweger het design.

Opvallende elementen zijn het zitje en de stoombox. Het zitje heeft een aangenaam oppervlak en is leverbaar in twee varianten, een éénpersoons zitje met rugleuning of een 2-persoonsbankje met doorlopende rugleuning. Bij het naar beneden klappen van het zitje zorgt een speciaal mechanisme voor een zachte landing. Zitting en stoombox zijn verkrijgbaar in drie actuele kleuren: zand, bordeaux en antraciet.

Het hoofdbestanddeel van de nieuwe BODY+SOUL is de krachtige stoombox. In korte tijd zorgt de sensor gestuurde generator voor een gelijkmatige stoomverdeling in de cabine. De ingebouwde aromabox laat de geuren van kruiden of oliën volledig tot hun recht komen. Bijzonder is dat de aromabox ook tijdens het stoombad bediend kan worden. De stoombox is ook los leverbaar. 

Het (maatwerk)-koepeldak van de Artweger BODY+SOUL bevat een aantal details die het douchen tot een werkelijk genot maken. In de koepel is plaats voor een geïntegreerde regendouche, onzichtbare luidsprekers en de modernste LED-verlichtingstechniek. De bediening van muziek, stoom en verlichting werkt via een afstandsbediening. De fraaie (dubbelzijdige) afstandsbediening wordt automatisch opgeladen op de houder. De stoombox geeft, door middel van aflopende LED?s, automatisch aan wanneer er gereinigd dient te worden. Een gepatenteerd koelsysteem zorgt tevens voor de koeling van verschillende geïntegreerde componenten.

Door de geïntegreerde muziekinstallatie met ingebouwde radio kan iedereen genieten van zijn MP3 of Ipod, Body+Soul biedt altijd de passende aansluiting.

De nieuwe Body+Soul biedt traploos verstelbare lichtstemmingen, in totaal 7 kleuren. De overgang van de verschillende lichtkleuren zijn natuurlijk en zacht vloeiend.

Er is keuze uit diverse modellen voor plaatsing in een nis of in een hoek: rechthoek, vierkant, kwartrond, geheel vlak op de vloer gemonteerd of op een douchebak. De hoogte is standaard 204 cm. De bevestigingselementen zijn op de glazen buitenzijde gelijmd, waardoor de cabine van binnen zeer gemakkelijk schoon te maken is.

Meer informatie: www.artweger.com

Publicatiedatum: 20 mei 2009.

Reacties