Foto: 2014/sanidrome-douchemaand-oktober.jpg

Oktober douchemaand bij Sanidrõme

De showrooms van Sanidrõme staan gedurende de woonmaand oktober in het teken van het thema 'douchen'.

Al jaren staat oktober bekend als de woonmaand. Langzaam vallen de blaadjes weer van de bomen en ontstaat de behoefte om de warmte lekker naar binnen te halen. Er worden nieuwe interieurplannen gemaakt om het huis klaar te maken voor de wintermaanden. Tegenwoordig staat de badkamer daarbij hoog op de wensenlijst. Want wat is nou lekkerder dan tijdens een koude najaarsdag te genieten van een weldadig warme douche? Daarom staan de showrooms van Sanidrõme gedurende de woonmaand oktober in het teken van het thema 'douchen'.

Douchen: elke dag een paar minuten wellness

Douchen is één van onze dagelijkse rituelen. De warme waterstralen ontspannen en verkwikken. Het douchecomfort neemt nog steeds toe en we nemen letterlijk meer ruimte om te douchen. Ook de douchebeleving zelf verandert. Dankzij grotere douchecabines met een zitje, grotere douchekoppen, wisselende straalsoorten en plafonddouches wordt het doucheritueel een wellness beleving. In de showrooms van Sanidrõme vindt men de laatste trends op douchegebied en wordt door de badkamerspecialisten antwoord gegeven op alle douchevragen. Sanidrõme neemt alle zorgen uit handen bij het realiseren van een nieuwe douche of doucheruimte, van ontwerp tot en met de vakkundige installatie.

Oktober douchevoordeelmaand

Tijdens de themamaand oktober voert Sanidrõme exclusieve voordeelacties met de merken Grohe, Hansgrohe, Dornbracht, Geberit en Sealskin. Vraag ernaar in de showrooms of kijk op www.sanidrome.nl/acties. Laat u inspireren en ontdek 'de betere douche' bij Sanidrõme!

Publicatiedatum: 22 september 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties