Foto: press_2013//KLUDI-A-QAs-douche-kop.jpg

NIEUWE Power voor de Shower : KLUDI A-QAs

De douchegeneratie KLUDI A-QA beschikt nu over nog een handdouche met 3 individueel instelbare douchestralen.

De douchegeneratie KLUDI A-QA  beschikt nu over nog een handdouche met 3 individueel instelbare douchestralen. www.badkamermagazine.nl

Ondanks het ultra vlakke design is de straaltechnologie perfect. Hiermede kan een ieder de booster-, volume- of smooth straal naar eigen voorkeur gebruiken.

 

Intens en zacht wordt de straal door 9 kransvormige en centraal geplaatste mini-perlatoren, die het water met lucht verrijken, de volumestraal wordt verkregen door de ongewoon geplaaste straalopeningen, die over de gehele straalbodem verdeeld zijn; de booster ontstaat door de bundeling van water in 44 straalsegmenten, waardoor een verhoogde druk ontstaat. Deze straalsoort is geschikt voor zowel massage als ook reiniging.
De straalbodem is bovendien met het kalk snelreinigingssysteem uitgerust, waardoor kalkafzetting met een vinger weggewreven kan worden.
De nieuwe A-QA s is verkrijgbaar als 3S badset en als doucheset met glijstang 600 of 900 mm lengte.
Ter overweging: met een nieuwe handdouche kan iedere badkamer snel en niet duur opgeknapt worden om de dagelijkse douche tot een behaaglijk ritueel te maken.

NIEUW: KLUDI A-QA s
3S handdouche 6570005-00 - cons. adviesprijs ? 47,50 (ex BTW)
3S badset 6575005-00 ? cons. adviesprijs ? 71,35 (ex BTW)
3S doucheset 6573005-00 - cons. adviesprijs ? 112,50 (ex BTW)

Verkrijgbaar bij de sanitair speciaalzaak.

Meer informatie: www.kludi.com.

Publicatiedatum: 4 juni 2009

Reacties