Foto: 2017-12/Handdouche Crometta Vario Green Hansgrohe.jpg

Nieuw design voor zuinigste handdouche

Hansgrohe presenteert zijn zuinigste handdouche nu ook met een nieuw design:

Met Crometta heeft Hansgrohe een doucheassortiment gecreëerd, dat water en energie besparen combineert met optimaal comfort – en dat in een aantrekkelijk prijssegment. Het nieuwe Crometta productassortiment bestaat uit hand- en hoofddouches, douchesets en Showerpipes en kan bijzonder goed in projecten worden ingezet. Met de water- en energiebesparende EcoSmart varianten voldoen de Crometta doucheproducten aan de toenemend strenge richtlijnen voor duurzaam bouwen en renoveren.

Topargumenten voor de nieuwe Crometta douchefamilie:

 • Waterbesparend comfort met de Hansgrohe EcoSmart technologie.
  Speciale straalopeningen en een doorstroombegrenzer verlagen het waterverbruik van de handdouches naar 9 l/min resp. 6 l/min (Crometta Green), wat tegelijkertijd het energieverbruik voor de warmwaterbereiding omlaag brengt. De hoofddouches verbruiken in de EcoSmart-variant gemiddeld 9 l/min.
 • Hansgrohe Design.
  De douche-bestseller Crometta werd samen met Phoenix Design opnieuw vormgegeven. Het aantrekkelijke design in wit/chroom van de ergonomische handdouches (Ø 100 mm straalplaten) maakt een verfrissende indruk – en integreert harmonieus in elke badkamerinrichting. De ronde 1jet hoofddouche is met Ø 240 mm straalplaat mooi groot. Een nieuwtje in dit prijssegment: de Crometta hoofddouche (24 x 24 cm) in rechthoekig ontwerp.
 • Hansgrohe premiumkwaliteit tegen een lage prijs.
  Deze douches zijn robuust en betrouwbaar. Dit maakt ze uitermate geschikt voor bijvoorbeeld duizendvoudig gebruik in hotelbadkamers. Planners en architecten kunnen hun klanten enthousiasmeren met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
 • Comfort-handdouches met geïntegreerde straalomschakeling.
  Crometta handdouches bieden doucheplezier met twee straalsoorten: 'Rain' (zachte regen) of 'IntenseRain' (krachtige regen). De greep voor het wisselen tussen de straalsoorten is in de straalplaat geïntegreerd en kinderlijk eenvoudig te bedienen.
 • Breed assortiment met omvangrijk productenpalet.
  Crometta herbergt een grote hoeveelheid individuele vormgevingsmogelijkheden. Maak het helemaal naar uw zin! Alle handdouches zijn ook in een doucheset verkrijgbaar. De Showerpipes bieden vele aantrekkelijke installatieoplossingen voor bad, douche of renovatie met rechthoekige resp. ronde hoofddouche. Als uw klant gaat renoveren, is Crometta de eerste keus onder de zuinige, aantrekkelijk geprijsde producten.

De Crometta Vario Green. Het nieuwe model kreeg een vlakker uitzicht en een witte straalschijf. De kraan verbruikt slecht zes liter per minuut (i.p.v. 9 liter bij de EcoSmart-versie). Beschikbaar met één (€ 23,50 btw niet inbegrepen) of twee (€ 26,50 btw niet inbegrepen) straalsoorten.

Meer van Hansgrohe
Reacties