Foto: 2018-01/LiveSpa Dornbracht aangepast.jpg

LifeSpa Aquapressure - genieten van watermassages in de eigen badkamer

Steeds in beweging, altijd aanwezig, geconcentreerd en efficiënt: de dagelijkse werkdag verlangt veel van ons.

Des te belangrijker is het om de juiste balans niet uit het oog te verliezen. Ontspanningsrituelen helpen om lichaam en geest na een veeleisende dag weer in evenwicht te brengen. Bij stress gerelateerde spanningen zijn regelmatige massages ideaal, toch blijkt er zelden tijd over voor een bezoekje aan de spa, sauna of masseur.Een comfortabele en tegelijk tijdbesparende oplossing biedt Aquapressure: massage door middel van waterdruk. Spanningen oplossen – heel eenvoudig onder de douche.

De nieuwe toepassing werd door Dornbracht ontwikkeld en is gebaseerd op het principe van aquapressure, welke zich heeft bewezen in de traditionele Chinese medische wetenschap (TCM). Basis voor de realisatie van Aquapressure in de eigen douche zijn de massage douches WaterFan en WaterCurve van Dornbracht: door hun bijzondere straalsoort realiseren zij een intensief massage-effect. De massagedouches zorgen voor op nek- of schouderhoogte of bijvoorbeeld op de rug voor een weldadige verlichting. Omdat ze flexibel in hoogte kunnen worden versteld, kunnen ook drukpunten en meridianen op deze manier heel gericht worden gestimuleerd.

Zo werkt Aquapressure

“De druk van het water leidt tot een betere doorbloeding van de huid en de spieren, in het bijzonder in combinatie met de warmte”, verklaart Christoph Stumpe, gediplomeerd sportwetenschapper en leider van het gerenommeerde Shen Men Instituut in Düsseldorf. Als expert op de gebied van de TCM leverde hij belangrijke input voor de ontwikkeling van de WaterFan en de WaterCurve.

Dornbracht LifeSpa

"Waterbehandelingen kunnen op verschillende manieren een gezondheidsbewuste levensstijl verrijken, niet alleen in termen van fysieke fitheid, maar ook als het gaat om mentale prestaties en levensenergie". (Andreas Dornbracht)

Op basis van jarenlange expertise op het gebied van waterwerking toont Dornbracht met LifeSpa een veelvoud aan mogelijkheden, gezondheidsbevorderende watertoepassingen in de badkamer of privé-spa te integreren. Treatments zoals begietingen, wisseldouches, ontspanningsbaden of watermassages completeren de persoonlijke gezondheidsstrategie en maken langdurig een relevante bijdrage tot meer welbehagen en levensenergie. Hiervoor biedt Dornbracht een veelvoud aan producten en oplossingen die naar eigen behoeften kunnen worden samengesteld.

Meer informatie: LiveSpa

Reacties