Foto: 286000

HÜPPE wint 4 ‘Best Product of the Year’ Awards

Douche- en badwandfabrikant uitmuntend in design, duurzaamheid, kwaliteit en functie.

Douche- en badwandfabrikant uitmuntend in design, duurzaamheid, kwaliteit en functie.

De Duitse douche- en badwandfabrikant HÜPPE heeft vier internationale Plus X Awards 'Best Product of the Year' gewonnen. Dit is 's werelds meest prestigieuze innovatieprijs op het gebied van technologie, sport en lifestyle. De internationale jury bestaat uit meer dan 130 leden, afkomstig uit diverse industriële branches in 32 landen. De prijzen zijn ontvangen voor de nieuw ontwikkelde en innovatieve technologie, de onderscheidende vormgeving en intelligente en eenvoudig operationele concepten. Tevens criteria als goede, ergonomische en ecologische producteigenschappen, het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en een duurzame lange levensduur. De Plus X Awards zijn gewonnen bij de series: HÜPPE Studio Berlin pure, HÜPPE Refresh pure en de schuifdeurseries HÜPPE Design elegance en HÜPPE Design pure.

 

HÜPPE Studio Berlin pure
Met zijn vele modellen en grote maatflexibiliteit is met HÜPPE Studio Berlin pure eenvoudig en in elke omvang een individuele oplossing te creëren. Naast standaardmodellen voor montage in een nis, hoek of Walk-In, deels met omlijsting of profielvrij, biedt HÜPPE maatwerkoplossingen voor zowel kleine als XXL-badruimten. Altijd zijn comfortabele douches te creëren voor bijvoorbeeld onder een schuin dak, voor direct tegen een ligbad of als scheidingswand.

Op het gebied van design zijn exclusieve en individuele ontwerpen eenvoudig mogelijk, omdat het strakke beslag in alle RAL-kleuren is te leveren en in diverse metallieke oppervlakken, zoals glanzend chroom, chroom-edelmat en glanzend goud. U kunt het nog karakteristieker ontwerpen door kleuren te combineren. Want het beslag heeft een inlay, die in een afwijkende kleur of metallieke oppervlakte leverbaar is. Zo ontstaan nieuwe en verrassende kleurcombinaties. Ook m.b.t. tot het glas is HÜPPE onderscheidend. Het bedrijf biedt exclusieve chroomdecors en zandstraaldecors en u kunt kiezen uit meerdere kleuren of structuurglas.

HÜPPE Refresh pure
HÜPPE heeft met de serie Refresh pure de kunst van het weglaten een nieuw elan gegeven. De smalle muurprofielen zijn strak en slank en hebben een geïntegreerd verstelmechanisme. Door de boordrandtechniek zijn geen schroeven in het zicht. Bij alle modellen is een unieke scharniertechniek toegepast die optisch gezien een lust voor het oog is. De functionele en filigranen beugelgreep perfectioneert het geheel. Dankzij de pure vormaccenten oogt HÜPPE Refresh pure nog transparanter en past daardoor harmonieus in elke badkamer. Ook over een comfortabele instap is goed nagedacht. Bij alle zwaaideuren openen de deuren naar binnen en buiten, zodat deze ook in kleine badkamers toegepast kunnen worden.

HÜPPE Design elegance & HÜPPE Design pure
Schuifdeuren besparen ruimte en zijn ideaal voor kleinere badruimten. Met de prijsgunstige schuifdeurseries HÜPPE Design elegance en HÜPPE Design pure biedt HÜPPE vele praktische functies en als enige in de branche: de geruisloze deurbediening Soft-Close en Soft-Open. Bovendien zijn beide series leverbaar in de designstijlen ELEGANCE en PURE. Met deze designstijlen komt HÜPPE tegemoet aan ieders wensen. Immers de een wenst minimalistische strakke badarchitectuur, de ander wil elegante natuurlijke en meer romantische vormen. Beide designstijlen zijn te verkrijgen in de basiskleuren chroom-look, zilvermat en wit, terwijl er ook unieke combinaties mogelijk zijn van de kleuren chroom-look met matzilver, zwart en wit. Al deze aspecten geven het ontwerp een onderscheidend en toch tijdloos karakter met een hoogwaardige uitstraling.

Voor eenvoudige reiniging kunnen de deurelementen naar binnen worden gezwaaid m.b.v. een eenvoudig reinigingsmechanisme. Wat de entree betreft kunt u deze zowel met of zonder waterkeringsprofiel toepassen. Zonder is de deur volledig barrièrevrij, esthetisch mooi om te zien en het biedt een veilige instap. Beide series zijn leverbaar in vele hoek- en nisvarianten en drie modellen voor ligbaden.

Meer informatie: www.hueppe.nl

Publicatiedatum: 08 augustus 2012

Reacties