Foto: /285536.jpeg

Hansgrohe Raindance Rainfall hoofddouche: heldere lijnen en ultiem doucheplezier

Haal met de nieuwe Hansgrohe Raindance Rainfall hoofddouche een waterval in de badkamer.

Haal met de nieuwe Hansgrohe Raindance Rainfall hoofddouche een waterval in de badkamer.

Douchen onder een watervalstraal geeft een sensueel gevoel. Deze beleving is nu in iedere badkamer mogelijk met het Raindance lift douchepaneel met Rainfall hoofddouche van Hansgrohe. De RainAir doucheregen gecombineerd met de RainFlow watervalstraal zorgt voor ongekend doucheplezier. Het plezier wordt compleet door de eenvoudige installatie: voor de montage zijn eenvoudig de bestaande aansluitingen te gebruiken, waardoor aanpassingen in of achter de wand niet nodig zijn.

 

Afwisseling bij het douchen
Een koude douche na de warme douchestraal in de ochtend of ter afsluiting van een bezoek aan de sauna. Maar ook een milde warme watervalstraal om spanningen in schouders of hals los te maken of shampoo prettig uit de haren te spoelen. Deze opties zijn allemaal mogelijk met het Raindance Rainfall douchepaneel. Geïnspireerd door water in zijn natuurlijke vorm, ontwierpen de Hansgrohe technici samen met het gerenommeerde designbureau Phoenix Design (Stuttgart/Tokio) een compleet douchesysteem, dat behalve met de regenachtige RainAir-straal ook verwent met een RainFlow-watervalstraal.

Doucheplezier op elke hoogte
Het Raindance Lift douchepaneel is met slechts 60 millimeter opbouw voor de wand een van de meest platte douchepanelen. Dankzij het ingetogen design en de mogelijkheid van hoekmontage biedt het ook in kleine douche-ruimtes een comfortabele bewegingsvrijheid. Het douchepaneel lijkt uit één stuk gemaakt. De vorm van het witte, chroomkleurig omlijste douchepaneel gaat via een subtiele welving over in de tweestralige hoofddouche. Hierdoor is het paneel ook eenvoudig te reinigen. Met een greep aan de onderkant van het douchepaneel is de complete Raindance Lift over een hoogte van 200 millimeter traploos omhoog of omlaag te schuiven. Daarmee kan de watervalstraal vrij op de gewenste lichaamsdelen worden gericht. Ook de in het douchepaneel geïntegreerde bedieningseenheid schuift mee, zodat ook kinderen of volwassenen de voor hen passende afstand tussen hoofddouche en lichaam kunnen instellen. De PuraVida staafhanddouche is een mooie aanvulling op het douchepaneel.

Het Raindance lift douchepaneel is verkrijgbaar in wit/chroom en nieuw is matchroom.

Hansgrohe is het premium merk voor douches, badkamer- en keukenkranen, thermostaten en afvoeren binnen de internationale Hansgrohe Groep. Beloond met talrijke awards vanuit de hele wereld staan de producten van Hansgrohe voor innovatieve technologie, het hoogste niveau van functionele kwaliteit en design. Dat is de grondslag voor het succes van het merk als wereldleider op douchegebied en een van de meest toonaangevende sanitairfabrikanten wereldwijd. Met uitvindingen zoals de glijstang, verstelbare douchestralen, QuickClean anti-kalksysteem, AIR power en de EcoSmart technologie geldt Hansgrohe als innovatief leider in de internationale sanitairbranche.

Meer informatie: www.hansgrohe.nl.

Publicatiedatum: 15 juli 2012

Reacties
Anderen bekeken ook