Foto: Duscholux-Collection-Air-douche

Free Senses

Modulair paneelsysteem voor de individuele samenstelling van een complete doucheruimte - geïntegreerde armaturen

Modulair paneelsysteem voor de individuele samenstelling van een complete doucheruimte - geïntegreerde armaturen

Als één van de grootste internationale fabrikanten van systemen voor de badkamer geldt Duscholux o.a. als gerenommeerde leverancier van flexibele, op maat vervaardigde profielloze douchewanden.

 

Geheel in lijn met zulke systeemoplossingen presenteert Duscholux onder de naam Free Senses een tot nu toe unieke combinatie van een douchepaneel met een doucheafscheiding.

Basis van deze innovatieve oplossing is een modulair en in afmeting aanpasbaar douchepaneel met ingebouwde armaturen en geïntegreerde functies. Dit paneel verbindt zich met de wandelementen tot een uniek systeem dat in hoge mate een keuze aan individuele vormgeving biedt. Afhankelijk van de ruimte te plaatsen in een hoek, tegen een muur of stand-alone in de vrije ruimte.

Dankzij z´n buitengewone flexibiliteit opent Free Senses -van een optisch aantrekkelijk douchepaneel tot een compleet voorziene doucheruimte- een tot nu toe onbekend palet aan architectonische mogelijkheden voor een zowel comfortabele als individueel gevormde douchegelegenheid, geheel te integreren in uiteenlopend gevormde ruimtes. Free Senses verbindt minimale installatie inspanning met een maximum aan douchecomfort

De standaard douchefuncties van Free Senses zijn hand-, hoofd en lichaamsdouches. Dit zal worden uitgebreid met opties als licht, stoom en föhn. Met Free Senses zijn de douchefuncties niet meer gebonden aan de muur maar kunnen ze in de systeemzuil ook vrij in de ruimte worden geplaatst.

Publicatiedatum: 11 mei 2009

Reacties