Foto: hansgrohe-raindance-douche-kop

Doucheplezier XXL dankzij slimme inbouwtechniek

De trend van grote hoofddouches met hun intense douchebeleving zet zich onverminderd voort. Hansgrohe ontwikkelde voor haar succesvolle Raindance programma het nieuwe douchesysteem Raindance AIR Showerpipe iBox.

De trend van grote hoofddouches met hun intense douchebeleving zet zich onverminderd voort. Hansgrohe ontwikkelde voor haar succesvolle Raindance programma het nieuwe douchesysteem Raindance AIR Showerpipe iBox.  www.trendir.com

De Raindance AIR Showerpipe iBox verbindt de kennis van douchespecialist Hansgrohe met het bewezen slimme inbouwdeel iBox universal.

 

Voor de wand biedt het geheel van hoofd- en handdouche de optische versmelting van de waterdoorvoerende glijstang met de slanke, rechthoekige inbouwthermostaat. Achter de wand biedt de iBox universal van Hansgrohe een flexibel inbouwsysteem, doordat het in de wand gemonteerde inbouwdeel op alle standaard- en thermostaatoplossingen van Hansgrohe en Axor gebruikt kan worden. Door de verborgen techniek is er voor de wand meer bewegingsvrijheid. Dankzij de AIR technologie die het water vermengd met lucht, biedt ook deze Raindance Showerpipe u doucheplezier XXL. De Raindance Showerpipe iBox is ook in een EcoSmart-uitvoering verkrijgbaar, waarbij de waterdoorstroom tot 9,5 liter per minuut gereduceerd wordt.

Over Hansgrohe

Hansgrohe is het premium merk voor douches, badkamer- en keukenkranen, thermostaten en afvoeren binnen de internationale Hansgrohe Groep. Beloond met talrijke awards vanuit de hele wereld staan de producten van Hansgrohe voor innovatieve technologie, het hoogste niveau van functionele kwaliteit en vormgeving. Dat is de grondslag voor het succes van het merk als wereldleider op douchegebied en een van de meest toonaangevende sanitairfabrikanten wereldwijd. Met uitvindingen zoals de glijstang, verstelbare douchestralen, QuickClean anti-kalksysteem, AIR power en de EcoSmart technologie geldt Hansgrohe als innovatief leider in de internationale sanitairbranche.

Publicatiedatum: 23 juli 2009

Reacties