Foto: hansgrohe-handdouche-raindance

Doucheplezier XXL

Nieuwe Raindance E en S douchesets bieden meer comfort en design.

Nieuwe Raindance E en S douchesets bieden meer comfort en design.

Een grotere douche verhoogt het doucheplezier. Steeds meer mensen hebben deze douchewens ook voor hun eigen badkamer. Met de nieuwe Raindance E en S 150 AIR 3jet douchesets biedt Hansgrohe de mogelijkheid voor een voordelige renovatie van de badkamer, waardoor doucheplezier XXL eenvoudig gerealiseerd kan worden.

 

Met de Raindance E 150 AIR 3jet Unica´D glijstangset kunt u comfortabel douchen onder de 150 mm brede handdouche. Bij deze set horen ook de elegante Unica´D glijstang en de duurzame 160 cm lange Isiflex´B doucheslang. Het design van de Raindance E doucheset past in de Elegance-wereld binnen de World of Styles van Hansgrohe, een assortiment waar douches, kranen en accessoires perfect op elkaar zijn afgestemd. Elegance is de stijl voor de tijdloze badkamer, waarin ronde en organische vormen een mooi contrast tonen met gladde oppervlakken.

Uitgerust met de Raindance S 150 AIR 3jet handdouche en de Unica´S Puro glijstang is de nieuwe Raindance S 150 AIR 3jet Unica´S Puro glijstangset de douche-oplossing voor de moderne badkamer. Slank en strak is deze glijstangset een aanvulling voor de minimalistische badkamersfeer Style binnen World of Styles. De Raindance E en S 150 AIR 3jet glijstangsets zijn verkrijgbaar in 90 cm en 65 cm.

Alle Raindance douches zijn uitgerust met de innovatieve AirPower technologie van Hansgrohe: dankzij de bijmenging van lucht ontstaat een zachte, volumineuze doucheregen die het lichaam omhult. De Raindance 3jet AIR handdouches bieden drie straalsoorten: Rain Air, Whirl AIR en een combinatie van beiden: Balance AIR. Dankzij het QuickClean anti-kalksysteem is de duurzaamheid van de producten gegarandeerd kalk kan zich nauwelijks hechten aan de siliconen noppen en wordt eenvoudig weggewreven.

Meer informatie: www.hangrohe.nl.

Publicatiedatum: 22 februari 2010

Reacties