Lavida Plus douchepaneel

Meer doucheplezier met Lavida Plus douchepaneel van HSK.

Lavida Plus douchepaneel

Het hoogwaardige doucheprogramma van de Sauerlandse Badkamerexpert HSK is met een verder highlight uitgebreid: het Lavida Plus-productpalet. Dit bestaat uit een nieuw douchepaneel in drie uitvoeringen en een aparte regentraverse. Allemaal overtuigend met een markant design, hoogwaardige materialen en hoogste functionaliteit. Daarbij steekt de paneeluitvoering met de innovatieve regentraverse, die nu naast de zachte regenbui en afwisselende douchestraal een extra waterplezier – de waterval – biedt. De brede waterval laat het water verkwikkend neerstorten en zorgt daarmee voor een nog persoonlijker doucheplezier.

Schitterend design, hoogwaardige materialen

Met een zeer slanke, 2220 mm x 250 mm x 86 mm groot corpus en de extravlakke regentraverse toont de Lavida Plus slanker dan de gewilde paneel-voorloper Lavida. Vanuit deze heeft het nieuwe douchepaneel de zakelijke, markante belijning overgenomen, en is doorontwikkeld. De toegepaste materialen zijn hoogwaardig, onderhoudsarm, en zien er schitterend uit: Zo is het corpus uitgevoerd in gepolijst RVS en het front van echtglas in wit of zwart met een onderhoudsvriendelijke edelglascoating.

Intelligente technische details

Een aparte, in hoogte verstelbare design handdouche is aan de zijkant op het paneel aangebracht en biedt met de vijf verschillende straalsoorten een grote bandbreedte voor iedere smaak. De zilverkleurige doucheslang bevat aan beide zijden een beveiliging tegen het lastige verdraaien. Een verder praktisch detail van het douchepaneel: de veiligheids-thermostaat met 38°C-begrenzer tegen verbranding. Dankzij het bij de levering inbegrepen toebehoor is het Lavida Plus douchepaneel gemakkelijk aan de wand te bevestigen. Daarbij past het natuurlijk aan alle gebruikelijke bouwkundig aanwezige aansluitingen.

Veelvoud en hoogste kwaliteit

Degene die van de hoge kwaliteit en het design van de Lavida Plus overtuigd is maar wil afzien van de waterval optie, kan uit nog twee verdere uitvoeringen kiezen: Het douche-paneel is ook verkrijgbaar zonder watervalfunctie of met een klassieke ronde standaard-hoofddouche. Alle Shower&Co!-producten munten uit met de hoogste kwaliteitseigenschappen, waardoor de Sauerlandse Badkexpert, een 5-jarige kwaliteitsgarantie plus een toegevoegde 20-jarige nakoopgarantie voor alle onderdelen kan bieden. Profi‘s uit de vakhandel profiteren van deze zekerheid bij de productkeuze en de aanbeveling.