HSK overtuigt met de beste producten

Duitsland test voor merkkwaliteit

22 Juni 2019

De douche-oplossingen van badkamerexpert HSK combineren de hoogste kwaliteit met een uitstekende douche-ervaring. Dit is
nu bevestigd door de uitkomsten van de grote Focus Duitsland Test. In deze enquête werden meer dan 1,1 miljoen klanten beoordelingen verzameld en geëvalueerd, waarbij de nadruk lag op productkwaliteit. De resultaten geven inzicht in de aankoopbeslissingen van consumenten. In de productgroep Badkamer-oplossingen werd HSK door klanten als 'uitstekend' beoordeeld. Joachim Schulte, managing partner van HSK, is blij met het resultaat: "Met topproductkwaliteit en uitgebreide service willen wij ons onderscheiden voor klanten. De uiterst positieve waardering van onze producten stimuleert ons om onze producten nog verder te ontwikkelen."

Douche-oplossingen die inspireren

De AquaSwitch-doucheset van HSK inspireert door zijn uitgekiende techniek en hoogwaardige uitstraling. Deze is verkrijgbaar in alle drie de Shower & Co!-designuitvoeringen (Softcube, Rond en Hoekig) en past daarmee gegarandeerd in elke badkamer. Zeer praktisch is de regeling van de thermostaat met duidelijke symbolen voor douchekop en handdouche die de bediening comfortabel maakt. Bovendien beschikt de AquaSwitch over een geheugenfunctie die de voorkeur ook na het uitschakelen van het water in de laatst gekozen positie houdt. De regeling is tevens eenvoudig te bedienen en laat zich soepeler bedienen dan veel andere oplossingen. De AquaSwitch-doucheset is in meerdere uitvoeringen leverbaar. Bij de inbouwvariant verdwijnen de leidingen achter de muur wat optisch en esthetisch voor een flinke opwaardering zorgt. De royale glasplanchet van het beslag biedt niet alleen een elegant design in de verschillende kleurvarianten wit, zwart en spiegelglas, maar ook extra plaats voor alle noodzakelijke douchebenodigdheden. AquaSwitch brengt zo veel comfort en elegantie in de thuisdouche.

Slimme oplossing voor elke douche

Met het armaturen-design AquaTray biedt HSK een elegante en praktische oplossing voor de thuisdouche. De grote douchekop met regen- en stortdouche-instelling wordt gecombineerd met een hoogwaardige handdouche in zacht Softcube-design en met drie verschillende straalsoorten. Dankzij het royale planchet van helder wit glas biedt het armatuur veel ruimte voor alle soorten douchebenodigdheden.

Kijk voor meer informatie op: www.hsk.nl