Foto: Aqualisa-spraakgestuurde-douche-1

Eerste spraakgestuurde douche van Aqualisa - verkrijgbaar via Sanimex Design

Spraakgestuurde douche niet alleen een leuke gadget maar de Aqualisa zorgt voor een heerlijke, gepersonaliseerde douche-beleving.

Bij de Aqualisa wordt de traditionele mengkraan vervangen door een (digitale) bediening met precieze temperatuurregeling. Verder vind je hierbij talrijke opties zoals een nabijheidssensor, timer en voorverwarmingsmodus. Deze kun je ook bedienen met een afstandsbediening of je smartphone. Zo kun je heel eenvoudig de douche vooraf al aan zetten, bijvoorbeeld al vanuit je bed of als je na het sporten de voordeur binnenstapt. Het water is dan al lekker warm als je onder de douche stapt.

Daarnaast heeft Aqualisa een technologie die de watertemperatuur 200 keer per seconde meet zodat het water altijd op de juiste temperatuur stroomt. Zo heb je nooit meer een te hete waterstraal uit een douchekop waaronder bijvoorbeeld kleine kinderen zich kunnen verbranden.

Sensor zorgt voor waterbesparing

Een sensor houdt in de gaten of je nog onder de douche staat. Zodra je een stap naar achteren zet, stopt het water met stromen en bespaar je energie en water. In de koude wintermaanden kun je direct een douche nemen, want het water wordt voorverwarmd en 'wacht' vervolgens op jou, zodat je water bespaart. Verder is er een afstandsbediening om de douche in te schakelen zodat je ervan kunt genieten zodra het water warm is geworden.

Overal te plaatsen

Het ziet er niet alleen mooi uit, het is ook nog eens makkelijk schoon te houden. Maar dat is nog niet alles! Eén van de grootste voordelen is dat deze douche in (bijna) elke situatie te plaatsen is. Dit komt doordat de box tot een afstand van 12 meter van de badkamer geplaatst kan worden. De box koppel je vervolgens aan je wifi. Zo heb je nooit problemen met beperkte inbouwdiepte.

Meer informatie: www.sanimexdesign.com

Reacties