Douche-afvoer in dezelfde kleur

De Duitse bad- en douchefabrikant Bette onderscheidt zich met design, kwaliteit en de liefde voor details en perfectie.

23 December 2019

Voor haar douchebakken en douchevloeren biedt Bette nu de afvoer, in plaats van de gebruikelijke kunststof uitvoering in chroomlook, aan in robuust geglazuurd titaanstaal. Daarbij kan de afvoer in dezelfde kleur als de douchebak of -vloer worden geleverd.

Met de nieuwe afvoerdeksels uit robuust geglazuurd titaanstaal creëert Bette een uniforme look en feel onder de douche. De nieuwe afvoerdeksels voelen net zo aangenaam aan als het geglazuurde titaanstaal van de douchevloeren en
douchebakken en zien er ook precies hetzelfde uit. Daarbij kan de consument kiezen uit vele glanskleuren, exclusieve matte kleuren en de bijzondere effectkleuren van Bette. Naast de verbeterde optiek en esthetiek hebben de deksels uit geglazuurd titaanstaal een aantal functionele voordelen. Het hoogwaardige glazuur zorgt er namelijk voor dat ze net zo resistent en makkelijk te reinigen zijn als de rest van het oppervlak: het glasharde en poriënvrije BetteGlazuur biedt vuil en bacteriën nagenoeg geen voedingsbodem, het is slagvast, krasbestendig, UV-bestendig en resistent tegen chemicaliën.

De tot nu toe gebruikte kunststof deksels kunnen zonder problemen door de nieuwe deksel worden vervangen, aangezien de opening identiek is.

Onzichtbare antislip voorkomt letsel

Om uitglijden te voorkomen kan de douchevloer optioneel worden uitgerust met
Antislip Pro. De Antislip Pro is op het gehele oppervlakte aangebracht, ook op de
geglazuurde afvoerdeksel.

Strakke hoeken

Wat Bette eveneens onderscheidt van anderen zijn de zeer strakke hoeken. Deze
hoeken sluiten bijna naadloos aan op de tegels, zodat een minimum aan voegen
nodig zijn.

Reacties