Foto: PowderRain

De ultieme douche-ervaring met PowderRain van hansgrohe

Showerpipe Raindance Select S met PowderRain

Hansgrohe komt dit jaar met een bijzondere innovatie: PowderRain. Dit is een stille en 6x zo fijne douchestraal, die het lichaam omhult met water als een warme cocon. Hansgrohe gelooft dat elke douchebeurt een totaalervaring is voor alle zintuigen. Een ervaring die begint bij het voelen. PowderRain is een echte alleskunner. De douchestraal is heerlijk zacht en toch krachtig, en geeft je een ultiem wellness gevoel. Met PowderRain zet hansgrohe een nieuwe stap in het creëren van het ultieme ontspanningsmoment.

Straalsoorten
De PowderRain douchestraal is 6x zo fijn en spat nauwelijks.

Krachtig & Zacht

De hansgrohe PowderRain technologie verfijnt de douchestraal zes keer, waardoor duizenden minuscule waterparels ontstaan. Hierdoor ervaar je een hele volle, en tegelijk ook zachte douchestraal die het lichaam als een warme cocon omhult. PowderRain is overigens niet alleen zacht, maar ook effectief. De vele volle druppels wassen zeep grondig weg en spoelen shampoo effectief uit.

Opmerkelijk stil

Een rustige omgeving doet ontspannen. Hoe stiller de douchestraal, hoe relaxter de douche ervaring. Er is daarom veel aandacht geweest voor het beperken en veraangenamen van het douchegeluid. De experts in het hansgrohe douchelaboratorium zijn er eveneens in geslaagd om PowderRain tot 20% stiller te maken, tot fluisterniveau. Compleet ontspannen tijdens je dagelijkse doucheritueel was nog nooit zo eenvoudig.

Meer van Hansgrohe
Reacties
Anderen bekeken ook