string(1) "p"

Artweger Body+Soul

Een stoomdouche is de perfecte wellness-oase voor thuis

Wellness oase in de badkamer

De Body+Soul van Artweger is veel meer dan alleen een stoomdouche. Opvallende elementen zijn het zitje en de stoombox. Het zitje heeft een aangenaam oppervlak en is leverbaar in twee varianten, een éénpersoons zitje met rugleuning of een 2-persoonsbankje met doorlopende rugleuning. Bij het naar beneden klappen van het zitje zorgt een speciaal mechanisme voor een zachte landing. Zitting en stoombox zijn verkrijgbaar in drie kleuren: zand, bordeaux en antraciet. Het hoofdbestanddeel van de BODY+SOUL is de krachtige stoombox. In korte tijd zorgt de sensorgestuurde generator voor een gelijkmatige stoomverdeling in de cabine. De ingebouwde aromabox laat de geuren van kruiden of oliën volledig tot hun recht komen. Bijzonder is dat de aromabox ook tijdens het stoombad bediend kan worden. De stoombox is ook los leverbaar. Het (maatwerk)-dak van de Artweger BODY+SOUL bevat een aantal details die het douchen tot een werkelijk genot maken. In het dak is plaats voor een geïntegreerde regendouche, onzichtbare luidsprekers en LED-verlichting. De bediening van muziek, stoom en verlichting werkt via een afstandsbediening. Deze fraaie (dubbelzijdige) afstandsbediening wordt automatisch opgeladen op een houder op de stoombox. De Body+Soul biedt traploos verstelbare lichtstemmingen, in totaal 7 kleuren. De overgang van de verschillende lichtkleuren zijn natuurlijk en zacht vloeiend.

 

meer informatie

 

Burgmans Sanitair is een betrouwbare partner met 30 jaar ervaring als het gaat om badkamers. Het kantoorpand met magazijn en showroom vindt u in Capelle aan den IJssel (nabij Rotterdam). 

Voor vele van onze producten kunnen wij ook maatwerk-oplossingen aanbieden. Zo kunt u uw eigen unieke badkamer samenstellen, en is deze “net even anders” door de vele mogelijkheden.

kijk op www.burgmanssanitair.nl voor meer informatie