A-Pex douchesysteem

A-Pex douchesysteem is de nieuwste toevoeging aan de Damixa prijswinnende Deense design serie, ontwikkeld door Anders Hermansen.

A-Pex douchesysteem

Smalle hoofddouche met een fantastisch effect

 

Deens design met focus op de details. Aan de prijswinnende A-Pex serie van Damixa is nu een douchesysteem toegevoegd die past bij de stoere en toch elegante en eenvoudige stijl van A-Pex.

 

Het nieuwe A-Pex douchesysteem valt direct op en biedt net zoveel verassende functies als je zou verwachten bij een prijswinnende Damixa serie. Met zijn 40mm brede douchekop lijkt deze misschien niet comfortabel maar de straalbreedte is zeer verrassend en zorgt voor veel comfort tijdens het douchen. Een groot voordeel is dat de hoofddouche tegelijkertijd gebruikt kan worden met de handdouche dankzij nieuwe innovaties.

 

Andere speciale kenmerken zijn dat de hoofddouche draaibaar is en dat de handdouche een zwart metalen handvat heeft gecombineerd met een chromen douchekop. Beide douches hebben een elegante klokvormige kop die past bij het klassieke en tijdloze design.

 

Krachtige straal met een elegant en stoer design

 

Vermeldenswaardig is het design van de douchestang. De strakke en minimalistische stang samen met de zwarte rubber doucheslang past goed bij het stoere maar toch ook elegante design van de A-Pex serie. Daarnaast zorgen de vlakke rozetten, de naadloze overgang naar de thermostaat en de rub-clean functie ervoor dat het douchesysteem zeer eenvoudig te reinigen is.

 

”Met A-Pex, heb ik geprobeerd om te streven naar een simpel design, een logisch en karaktervol product waar ik van hou. Die klassieke elementen van traditionele kranen met nieuwe oplossingen combineert met daarbij een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid.” Vertelt de man achter de A-Pex serie, de Deense designer Anders Hermansen. Hij ontwerpt ondermeer voor het Deens B&O televisies en audio apparatuur.

Meer van Damixa Nederland Bekijk alle

A-Pex kraan

Damixa continueert de uitmuntende design traditie Met de nieuwe A-Pex kraan introduceert Damixa een nieuwe design klassieker. Damixa heeft al eerder twee baanbrekende design kranen geïntroduceerd die ook vandaag de dag nog steeds uniek zijn; G-Type en Arc. Damixa’s eigen ontwerpers hebben Arc ontworpen die net als G-Type met de designprijs Red-Dot is bekroond. Nu is de beurt aan A-Pex, ontworpen door de Deense designer Anders Hermansen. De kraan heeft een unieke vormgeving en functionaliteit, is modern, minimalistisch en innovatief.

Damixa Nederland