Foto: indien_green_groot_decor_V4

Detremmerie - NO LIMIT WOOD

Natuurlijke materialen als houten latjes, geven een warme en botanische sfeer aan je badkamer.

26 Mei 2023

De nieuwe No Limit Wood wordt voorzien van massief houten latjes die verticaal op het gefineerde front worden aangebracht.

Ook de corpussen van de Wood reeks worden voorzien van houtfineer.

De lades worden, zoals in de gehele No Limit reeks, geproduceerd met metalen zijwanden/geleiders en voorzien van een kunststof bodemplaat. Enkel met dergelijk materialen gaan je lades levenslang mee en krijg je geen speling op je lades.

Een leuk weetje is dat onze lades worden niet op de klassieke manier in elkaar geschroefd, maar in elkaar geperst. Met als resultaat dat ze als één stevige blok uit de ladepers komen.

De No Limit Wood is leverbaar in 3 kleuren; lichte eik, rode eik en zwarte eik.

De onderkasten zijn leverbaar met enkele of dubbele lades en met stijlvolle profielen in zwart, inox of goud afwerking. Deze afwerking geeft het meubel extra cachet.

Zie je het liever wat soberder, dan kies je voor lades met een push to open systeem.

De No Limit Wood kan worden gecombineerd met alle No Limit 45 & 50 wastafels, zowel in kunstmarmer, top solid, keramiek, glas, beton als marmer. Keuze genoeg!

Ook opvallend zijn de nieuwe ronde spiegels tot op het werkblad met indirecte verlichting of de twee ronde spiegels die in elkaar doorlopen. Een statement voor in je badkamer.

Uiteraard kunnen ook alle andere spiegels en spiegelkasten met verspiegelde zijkanten worden gecombineerd met deze reeks. En hebben we speciale Wood kolomkasten met latjes fronten voorzien.

www.bathroomconfigurator.be

Meer van Detremmerie
Reacties