Detremmerie badkamermeubelen

Detremmerie brengt al tachtig jaar een exclusieve badkamerervaring in huis.

Het familiebedrijf bewijst keer op keer dat zij – ondanks hun leeftijd –jong van geest zijn. Ze houden altijd rekening met de laatste veranderingen en passen hun aanbod aan aan de marktvraag. Al zijn zij vaak zelf degenen die de trends voorspellen en tot de klanten brengen. Hun ruime aanbod, gevoel voor trends en uitgebreide expertise werden al weerspiegeld in de ‘No Limit’- collectie. Nu tillen zij deze reeks, waar je met een keuze uit meer dan tweehonderdduizend artikelen een unieke badkamer kan samenstellen, naar een nog hoger niveau met een pak nieuwe aanvullingen: ‘No Limit Round’, ‘No Limit Deluxe’, ‘No Limit Mystery’ en enkele nieuwe kleuren voor de ‘No Limit’-meubelen.

Virtual Reality

Met dit aspect neemt Detremmerie badkamerontwerp echt naar the next level. Met alle hierboven besproken nieuwigheden kan je via hun configurator online je badkamer samenstellen. Zo krijg je onmiddellijk een goed beeld over hoe je badkamer eruit kan en zal zien en zie je ook de prijs en bestelcode. Maar ze gaan nog verder. Samen met de badkamerspecialist duiken we namelijk ook de virtual reality in.

In samenwerking met Visoft en Saninet kan je virtueel in je badkamer rondlopen nadat je deze hebt samengesteld. Zo zie je meteen wat je krijgt en kan je d perfecte keuze maken met de hulp van Detremmerie.

Met zo’n groot luxeaanbod en nieuwe snufjes verwezenlijk je ongetwijfeld de badkamer van je dromen.

Meer informatie: www.detremmerie.be