Hülsta design badkamers

Meubelmerk hülsta komt voor het eerst met design badkamers

14 April 2019

Een badkamer is geen badkamer meer. Gedaan met simpelweg ‘s ochtends en ‘s avonds de tanden te poetsen en snel de spiegel te passeren: vandaag is de badkamer een ware leefruimte. Een plaats waar we uitgebreid de tijd nemen om onszelf te verzorgen. Hülsta speelt in op deze trend en lanceert design badkamers - een primeur voor het Duitse meubelmerk.

Dit doen ze door de look & feel van twee van hun populairste woon- en slaapkamercollecties, TETRIM en GENTIS, door te trekken naar de badkamer.

Waar TETRIM uitblinkt in z’n minimalistische design met de kenmerkende L-vormen, speelt GENTIS eerder in op natuurlijk hout gecombineerd met high gloss finishes. Beide badkamer collecties werden ook afgewerkt met lak, wat hen des te geschikter maakt voor vochtige ruimtes.

Elegant blokkenspel

Van smal naar breed, hoog naar laag: TETRIM is, naar hülsta's gewoonte, perfect in te plannen volgens jouw badkamer. Geen puzzelstukjes hier, wel smaakvolle badkamer-meubels. De kubussen en L-elementen passen op meerdere manieren in elkaar, zodat je eindeloos kan combineren.

Daarbovenop heb je keuze uit verschillende kleuren, materialen en zelfs bijpassende hangelementen. Ook de spoelbak is af te stemmen naar wens: geïntegreerd of losstaand.

Eveneens kenmerkend aan TETRIM zijn de open compartimenten. De ideale plek voor alles wat binnen handbereik - of mooi tentoongesteld - moet staan.

Greeploze kastdeuren en subtiel verwerkte verlichting maken het stijlvolle plaatje af.

Back to nature

Ontspanning nodig? Trek de natuur eens in. Die heeft een manier om je terug helemaal in balans te krijgen. Een gevoel dat hülsta dan ook wil nabootsen in hun interieurs. En dat is exact wat GENTIS doet aan de hand van natuurlijk hout en afgeronde vormen.

De high gloss afwerkingen zorgen voor contrast en vervolledigen de luxueuze look. Bij GENTIS trouwens geen open compartimenten maar net extra opslagruimte, handig verborgen in de zijkanten van het meubel.

De greeploze kasten en stijlvol geïntegreerde verlichting zijn ook bij GENTIS dé kers op de taart.

Milieulabel Blauwe Engel

Beide badkamers van hülsta dragen het Blauwe Engel milieulabel ('der Blaue Engel'). Dit Duitse label garandeert dat het product milieuvriendelijk is. Het is verankerd in de Duitse wetgeving en wordt beheerd door het Duitse ministerie van Milieu.

 

Meer weten over de design badkamers van Hülsta? Kijk dan even hier.

Reacties