string(1) "p"

Kermi Walk-In en Ideos

Groot assortiment doucheschermen en designradiatoren. Kleurrijke profielen en beslag, glasdecors, geintegreerde spiegels. Alle denkbare combinaties.

Design verenigt. Het nuttige met het mooie.

Welke look uw badkamer ook heeft ons assortiment sluit perfect aan op uw wensen. Puur genieten van warmte, luxe en comfort voor een badkamer in stijl.

Het leven van alle dag is onze inspiratie om steeds nieuwe producten en innovaties te ontwerpen.

Groot assortiment doucheschermen

Kleurrijke profielen en beslag, glasdecors, geintegreerde spiegels. spiegels. Alle denkbare combinaties van profielen, beslag en grepen zijn mogelijk.

Ook voor bijzondere inbouwsituatie die uw badkamerruimte verdient. Enkel uw fantasie bepaalt de grenzen. Wij vinden een weg om uw persoonlijke douchedroom te realiseren. Bekijk de mogelijkheden.

Bijvoorbeeld onze Walk-In XC: zonder stabilisatie

Glasdikte 10 mm. Geen profiel in tegelvloer nodig. Geen compromissen wanneer het over uw droombadkamer gaat.

Groot assortiment designradiatoren

Kermi designradiatoren zijn verkrijgbaar in diverse vormen en kleuren. Een designradiator in de badkamer, keuken of hal, voor iedere plek in huis is een passend model te vinden.

Bijvoorbeeld onze Ideos: De magie van symmetrie

Creatieve warmte met een karakteristiek ontwerpelement. Een energieke, levendige radiator voor transparante warmte: de Ideos van Kermi. Ideos heeft een tweetal accessoires, te weten; handdoekbeugel en een handdoekhaak.

Meer Informatie

Kijk voor ons hele doucheschermen en designradiatoren assortiment op www.kermi.nl