Foto: cosmetica-spiegel-geesa-matzwart

Geesa voegt nieuwe accessoires toe aan populaire matzwarte collectie

Fraaie basket en luxe cosmeticaspiegel nu ook verkrijgbaar in matzwart.

De matzwarte accessoires uit de Nemox Black collectie van Geesa zijn favoriet. Om de sanitaire ruimte binnen deze trend van alle gemakken te voorzien, introduceert Geesa nu een matzwarte Nemox basket en cosmeticaspiegel. Deze kunnen naadloos gecombineerd worden met de accessoires uit de Nemox Black collectie. De strak vormgegeven basket en cosmeticaspiegel zijn minimalistisch qua design en passen prachtig in een trendy badkamer.

De matzwarte Nemox Black accessoires van Geesa springen in het oog. Ze geven een mysterieus en spannend contrast in de vaak witte badkamer- en toiletruimtes. Met de nieuwe Nemox basket en cosmeticaspiegel completeert Geesa haar ruime aanbod aan matzwarte accessoires en brengt hiermee nog meer comfort in een trendy jasje.

Basket


De fraaie, matzwarte Nemox basket onderscheidt zich door zijn krachtige lijnenspel. Het is een ontwerp zonder opsmuk. Deze solide bad- en douchekorf biedt opberggemak voor shampoos en douchegels, waardoor verzorgingsproducten tijdens het douchen en badderen altijd binnen handbereik zijn.

Cosmetica- en scheerspiegel


De royale tweearmige cosmeticaspiegel maakt de dagelijkse gezichtsverzorging een aangename activiteit. De diameter van 215 mm biedt een perfect zicht, doordat deze 3x vergrotend is. De spiegel is rondom afgewerkt met ledverlichting, welke het daglicht imiteert en voor een gelijkmatige belichting van het gezicht zorgt. Hierdoor is elk detail goed op te merken, zowel bij het aanbrengen van make-up als het scheren van de baard. De robuuste muursteun en de verfijnde matzwarte finish maken de trendy look af.

Samen met de accessoires uit de Nemox Black collectie is een hedendaagse badkamer- of toiletruimte nu tot in detail aan te kleden met de matzwarte accessoires van Geesa.

De Nemox Black basket en matzwarte cosmeticaspiegel heeft Geesa in maart 2019 gelanceerd tijdens de toonaangevende ISH beurs in Frankfurt. Beide accessoires zijn verkrijgbaar vanaf april 2019.

Meer informatie over Geesa en de verscheidene matzwarte accessoires is te vinden op www.geesa.com.

Meer van Geesa
Reacties