Bette’s effect-kleur Blue Satin geven badkamers sfeer

De kleur blauw is de lievelingskleur van de meeste mensen en wordt geassocieerd met harmonie, vertrouwen, rust en spiritualiteit.

11 November 2019

Deze aspecten zijn de ideale voorwaarden waaraan badkamerruimtes moeten voldoen. Daarom biedt badkamerspecialist Bette de kleuroptie Blue Satin aan. Met als unieke eigenschap dat deze kleur satijnzacht aanvoelt en zacht glanst.

Het mat glanzende "Blue Satin" is de soft star onder de effect-kleuren van Bette. Met de nieuwe kleurvariant kunnen tal van baden, wastafels, douchevloeren en douchebakken van de onderneming worden uitgerust. Ze lijken daarmee bijna als in blauw satijn gehuld, want het geglazuurde titaanstaal glanst in de nieuwe kleur net zo zacht en mysterieus als het textiel waaraan het zijn naam te danken heeft. “Blue Satin is een tint die goed past bij ons geglazuurd titaanstaal en staat net als het materiaal zelf, voor een ontspannen vriendelijk gevoel bij het nemen van een bad en zorgt voor en luxe huidgevoel" legt Sven Rensinghoff hoofd Marketing van Bette uit.

Huiselijke flair

Een heel mooi voorbeeld van hoe aantrekkelijk Blue Satin er kan uitzien in de
badkamer, geven de vrijstaande baden BetteLux Oval Silhouette weer. De
satijnblauwe kleurglans vlijt zich om het volmaakt gevormde bad en presenteert deze op subtiele wijze. De hele atmosfeer in de badkamer wordt daardoor zachter en knusser. Aangezien de nieuwe kleur in Bette’s beproefde nat-in-nat procedé met het glazuur versmolten wordt, geniet de gebruiker ook van alle voordelen die het duurzaam geglazuurde titaanstaal te bieden heeft: elegantie, robuustheid, hygiëne, verzorgingsgemak, krasbestendigheid en UV-bestendigheid. Naast Blue Satin biedt Bette andere effect-kleuren aan evenals een breed gamma van sanitairkleuren en 22 exclusieve matte kleuren. Met dit brede kleurenpalet hebben badkamerontwerpers de vrijheid om bad, wastafel, douchevloer, of douchebak van Bette, passend bij alle actuele trends voor tegels, natuursteen en houten vloeren te kiezen of voor accenten te zorgen in de badkamerarchitectuur.

Bezoek onze website voor meer informatie: www.bette.de 

Reacties