Profielfoto van JEE-O
JEE-O
Website
Binderskampweg 29-u11, 6545 CA Nijmegen

De toiletruimte als visitekaartje, of als rustmomentje; even tot jezelf komen.

Voor iedereen een andere beleving. De inrichting van de toiletruimte heeft niet altijd eerste prioriteit.

Maar met de design items van JEE-O is het slechts een kleine ingreep om je privémoment te upgraden. Comfort en hygiëne staan natuurlijk voorop bij de keuze voor producten en materialen. Dat deze functionaliteit hand in hand kan gaan met design, bewijst de complete toiletserie van JEE-O. Met de nieuwe JEE-O base als finishing touch.

De ruimte is vaak beperkt dus belangrijk om hier slim mee om te gaan. De base combineert moeiteloos met de flow of amsterdam waskom klein en is verkrijgbaar in verschillende kleuruitvoeringen.

Er zijn drie mooie combinatiesets met hierbij de keuze voor de uitsparing in de base links, rechts of in het midden. Zo past deze in iedere toiletruimte, met de kleine waskom op de meest logische plek. Desgewenst met ruimte voor een zeepdispenser erop. En
iedere base is uitgevoerd met een onzichtbare stang aan de onderzijde voor een handdoekje. De diverse uitvoeringen van de slimline (wand)fonteinkraan, wastafelplug en wastafelsifon makend at iedere toiletruimte naar eigen inzicht gestyled kan worden.

Kijk voor meer inspiratie beelden en combinatiemogelijkheden ook eens op onze website www.jee-o.com.