Profielfoto van JEE-O
JEE-O
Website
Binderskampweg 29-u11, 6545 CA Nijmegen

JEE-O Golden Suite Papendal – waar design en sport samenkomen

In november is in Hotel Papendal een bijzondere kamer geopend; de JEE-O Golden Suite.

Voorzien van luxe design badkamerelementen van JEE-O Unique Bathrooms in matgoud en met subtiele verwijzingen naar de topsport.

Sport en design vinden elkaar

Het contact tussen JEE-O en Papendal gaat al een aantal jaren terug en vindt zijn oorsprong in de BMX Sport. Lammert Moerman, CEO van JEE-O International en tevens oud BMX’er, is al jarenlang partner van de BMX-sport op Papendal. Hieruit is een fijne samenwerking ontstaan, onder andere met Laurens van Waardenburg, Manager Events Papendal. Met de introductie begin dit jaar van de slimline serie in matgoud, en de voorbereidingen op Papendal voor de Olympische Spelen in de zomer, werd het tijd de gouden lijntjes met elkaar te verbinden. En zo is het idee van de JEE-O Golden Suite ontstaan.

En met een prachtig ontwerp van Elize Wikkerink is Pieter Aalbers van Vief Realiseert aan de slag gegaan om het idee van droom naar werkelijkheid te brengen.

Geen overnachting maar een beleving

Wat deze Golden Suite zo bijzonder maakt is de link van design naar sport. Het is een totaalbeleving van luxe, rust en inspiratie. Goud staat voor het hoogst haalbare, the best of the best. De beleving in de JEE-O Golden Suite sluit daar naadloos op aan. Aan álles is gedacht en het gevoel van luxe is tot in de kleinste details doorgevoerd; van prachtig bedlinnen en zachte kussens tot een knisperend haardvuur en goed gevulde minibar. De suite is natuurlijk voorzien van de luxe JEE-O designelementen zoals het vrijstaande bad, de luxe douches, waskommen en kranen. Van hoogwaardige kwaliteit en duurzame materialen, uitgevoerd in een matgouden finish.

De entourage kent subtiele verwijzingen naar topsport en de Olympische Spelen in het bijzonder. Die zie je terug in de verlichting en in een unieke wanddecoratie bestaande uit medailles van diverse goudkleuren. Hier hangen, symbolisch, alle goudenmedaillewinnaars van de Olympische Spelen in Tokyo. Maar het meest bijzondere is toch wel het Artwork van Pablo Lücker, speciaal gecreëerd voor, en gemaakt ín de JEE-O Golden Suite.

Upgrade Hotel Papendal

Deze prachtige Suite is een mooie toevoeging voor Hotel Papendal als volwaardig speler op de leisure markt. Want naast de vele sportactiviteiten, grote (zakelijke) bijeenkomsten en events, is Hotel Papendal ook voor individuele hotelgasten een fantastische accommodatie om te verblijven. In een bosrijke omgeving, op zeer korte afstand van het centrum van Arnhem en met voldoende mogelijkheid tot cultuursnuiven in de regio. Een onontdekte parel op de Veluwe.

Van ontwerp naar realisatie

Dit bijzondere project had nooit gerealiseerd kunnen worden zonder een aantal prachtige samenwerkingen. ABB lanceert zijn meest recente innovatie Busch-Tacteo®, schakelmateriaal en bedieningselementen uit hoogwaardig gekleurd glas. Dehullu heeft het prachtige maat- en meubelwerk gerealiseerd. De heerlijke bank, stoelen en tafel zijn van Keijser & Co en Hofmans at Home verzorgde de stoffering. Daarnaast verdient Glen Dimplex nog een speciale vermelding, hun haard geeft de kamer extra sfeer. De 65 inch 4K ultra HD Smart TV is beschikbaar gesteld door Samsung. Mede namens de verdere bijdragen van Janssen lastechnieken, Bots Tegelwerken, Michel Oprey & Beisterveld is de JEE-O Golden Suite de mooiste Golden Suite van Nederland geworden.

Meer informatie over JEE-O