Foto: Mijn-bad_Der-Kreis_4TH_EDITION_1200_A81_HOOGGLANS_WIT_DUBBEL_B

De magie van water

Mijn BAD brengt de magie van water in jouw badkamer. Genieten, ontspannen en reinigen.

Omgaan met water is de specialiteit van de sanitairspecialist van Mijn BAD.

Botanische badkamer

Kies je voor de botanische stijl met veel planten en groen, dan zorgt dit voor een rustgevende sfeer. Waar er vroeger werd gekozen voor kunstplanten, is het nu gebruikelijk om echte planten in de badkamer te zetten. Kies bijvoorbeeld voor de Aloë Vera plant. Deze plant kan door zijn vlezige bladeren een lange tijd zonder water. Daarnaast heeft de plant een helende werking. De ideale plant dus die zeker tegen een stoot(je) kan! Daarnaast kan je kiezen voor een mooie groene varen in de badkamer. Deze plant houdt van vocht en warmte.

Houten details

Richt jouw badkamer in met natuurlijke elementen, zoals met hout(look) meubels en accessoires; zo haal jij nog meer de natuur in huis. Kies bijvoorbeeld voor bamboe elementen. Niet alleen is bamboe erg hip, het is ook nog eens perfect voor in je badkamer door de tijdloze uitstraling.

Urban Jungle

Geen tijd of zin om de badkamer te betegelen? Het is nu ook mogelijk om met behang de botanische sfeer in je badkamer te creëren. Natuurlijk is niet elk behang even geschikt voor het gebruik in de badkamer. Kies bijvoorbeeld voor een mooi vinyl behang met een Urban Jungle look, dit is een echte eyecatcher. Het is ook mogelijk om de stijl zo minimalistisch mogelijk door te voeren zonder al te veel werk uit voeren, zoals met een mooi Urban Jungle douchegordijn.

Wil je meer weten over de verschillende badkamerstijlen?

Kom eens langs bij één van de Mijn BAD in stijl specialisten voor het opdoen van inspiratie voor jouw botanische badkamer. Vind hier de specialist bij jou in de buurt.

Reacties