Ontwerp kleine badkamer

Met een slim ontwerp is er veel mogelijk in een kleine badkamer. Maak een goede indeling en kies voor multifunctionele producten. Baden+ geeft je tips.

Slimme indeling voor de kleine badkamer

Ook een kleine badkamer kun je compleet maken met een opbergmeubel en inloopdouche. Kijk maar eens naar de trendy Baden+ badkamer met turquoise tegeltjes. Door een slimme indeling met een T-opstelling kun je toch genieten van een ruime inloopdouche. De douchewand doet hierbij aan een zijde dienst als spiegel. Multifunctioneel en een slimme oplossing in een kleine ruimte!

Kleine badkamer met bad

Zelfs een bad is mogelijk in een kleine badkamer. Er zijn diverse compacte baden. Met een afgeschuinde rand bijvoorbeeld waardoor er ruimte overblijft voor een opbergmeubel. En wat dacht je van een douchebad waarin je zowel kunt douchen als badderen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Lees hier meer voorbeelden van kleine badkamers.

Dichtbijzijnde vestiging

Laat je adviseren door een Baden+ badkamerexpert. Met ruim 40 winkels is er altijd een Baden+ badkamerspecialist bij jou in de buurt.  Ze helpen je graag met een slimme indeling voor jouw badkamer.