Foto: Baden_MixMatch_B

Mix & Match : Ontdek hét verrassende huismerk van Baden+

De badkamer is een bijzondere plek. Een persoonlijke ruimte, waar je de tijd neemt voor jezelf.

Belangrijk dus dat je keuzes maakt waar je nog lang van kunt genieten. En dat kan! Met de uitgebreide Mix & Match collectie kun je helemaal jouw eigen badkamer samenstellen. Kies jouw favoriete kleur, combineer de mooiste materialen en bedenk zelf een slim ontwerp voor jouw droombadkamer.

Baden+ heeft de beste producten voor jou geselecteerd en samengebracht tot een eigentijds assortiment. In de uitgebreide brochure kun je kennis maken met het huismerk van Baden+. Haal de brochure gratis op bij de Baden+ badkamershowroom bij jou in de buurt.

Eindeloos combineren

Binnen het Mix & Match assortiment vind je al het sanitair wat je in de badkamer nodig hebt. Je kunt eindeloos combineren met de badkamermeubels, kranen, douchesets, baden, tegels, radiatoren en het toilet uit de exclusieve collectie van het Baden+ huismerk. Je stelt gemakkelijk een complete badkamer samen tegen een scherpe prijs.

Volop inspiratie

Om het jou nog gemakkelijker te maken heeft Baden+ al diverse complete badkamers ontworpen. Van een landelijke tot een super strakke, moderne uitstraling. Van een kleine complete badkamer tot hotelluxe ten top. Je kunt deze unieke Baden+ badkamers bekijken in de Mix & Match brochure en op onze website, www.baden-plus.nl. Wil je nog meer inspiratie én een kundig advies? Ga naar een Baden+ adviseur in een van de 39 aangesloten winkels en Mix & Match jouw droombadkamer! 

 

Reacties