Foto: Wonen-Badkamers

Maak van je badkamer een wellnessruimte

Wonen.nl - Badkamers download je gratis via de Wonen.nl app én is als magazine verkrijgbaar in de winkel!

Wellness is tegenwoordig hét toverwoord in de badkamer. En dat is ook logisch. Wat is er fijner dan na een dag hard werken de verfrissende werking van water op je lichaam te ervaren? Voeg daar stoom, heerlijke arom's en rustgevende kleuren aan toe en je voelt je weer als herboren!

Naast complete wellnesscabines is het ook mogelijk dit gevoel van luxe op andere manieren in je badkamer te creeëren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een verdiept bad waarin je tot aan je nek in het warme water ligt? Of een inloopdouche met een regendouchekop? Er zijn zoveel elementen waarmee je de badkamer van je dromen kunt creëren!

Heb je een wat kleinere ruimte tot je beschikking? Niet getreurd, we zien dat steeds meer fabrikanten hier handig op in spelen. Van handig compact badmeubel waar je toch alles in kwijt kan tot een vouwbare douchecabine die bijna geen ruimte in beslag neemt. Er is van alles mogelijk!

Wonen.nl - Badkamers

Wonen.nl - Badkamers biedt je informatie en inspiratie bij jouw zoektocht naar de ideale badkamer. Zo lees je wat de laatste trends zijn op het gebied van badkamers. Van inloopdouche tot vrijstaand bad, van handig badmeubel tot de tegel in de badkamer. Het resultaat ligt vanaf nu in de winkels en is tevens gratis te downloaden in de iTunes Store en Google Play Store.

Meer informatie over de Wonen.nl magazines vind je op www.wonen.nl/magazines.

Publicatiedatum: 12 november 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties