Foto: Detremmerie-badkamerconfigurator

Detremmerie bathroomconfigurator

Vanaf maart 2017 maakt Detremmerie gratis een meubelconfigurator (bathroomconfigurator) beschikbaar voor geselecteerde dealers in de Benelux.

'Deze configurator is een logische ontwikkeling: No Limit heeft van nature oneindig veel mogelijkheden en er is jaarlijks uitbreiding met de nieuwste trends. Mensen kunnen de afmetingen ingeven van wastafel, onderbouwkast, spiegel, spiegelkast of kolomkast, een gewenste kleur kiezen en zien direct het resultaat voor zich. Je kunt dan bekijken wat een van de vele andere handgrepen voor effect geeft, wat verlichting doet, enz.'

'Met de configurator kan de specialist samen met de consument zijn weg vinden naar de inrichting van een droombadkamer. Je kunt fysiek niet alles in een showroom laten zien, maar op deze manier wordt het uitgebreide assortiment toch werk- en tastbaar. Het mooie is dat onze productie aan de slag kan wanneer de klant zijn handtekening heeft gezet. Dan gaat de tekening met een uniek bestelnummer via barcodes naar onze machines.'

Detremmerie

Detremmerie weet als geen ander zijn assortiment razend actueel en populair te houden. Bewijs daarvan is de No Limit kast met afgeschuinde fronten en een verborgen inox greep profiel, wat voor een maximum aan gebruiksgenot zorgt.

De collectie werd aangevuld met Mineral Stone wastafelbladen en douches in acht verschillende kleuren. Dit materiaal heeft de stone look en uitermate geschikt voor gebruik in de badkamer.

Reacties