Stel zelf je badkamer samen met een handige configurator

Check de gratis meubelconfigurator van Detremmerie

Ben je op zoek naar nieuwe meubels voor de badkamer, maar vind je het moeilijk te kiezen uit alle mogelijkheden? Dan is er nu de gratis meubelconfigurator van Detremmerie. Een handig hulpmiddel om je weg te vinden naar de inrichting van een droombadkamer.

Oneindig veel keuze met No Limit

Detremmerie heeft een te gekke serie badkamermeubelen No Limit met oneindig veel mogelijkheden, die jaarlijks worden uitgebreid naar aanleiding van de nieuwste badkamertrends. Met de configurator stel je hiermee je droombadkamer samen. Je kan de gewenste afmetingen opgeven van de onderbouwkast, wastafel, spiegel, spiegelkast of kolomkast en verschillende kleuren aangeven. Daarna zie je direct het resultaat en kan je bekijken wat één van de vele handgrepen voor effect geeft, wat verlichting doet en beslissen over nog veel meer belangrijke details.

Met de configurator kan je in de showroom samen met de badkamerspecialist de inrichting van je droombadkamer bepalen. Dat is ideaal, want in de showroom kan je nooit alle producten, mogelijkheden en combinaties fysiek zien. Op deze manier wordt het uitgebreide assortiment realistisch en tastbaar.

Meer informatie

Meer over Detremmerie: www.detremmerie.be