Foto: Sanidrome-badkamer-inspiratie-dagen.jpg

12 - 14 april: Badkamer Inspiratie Dagen

12 t/m 14 april 2013 openen de Sanidrõme badkamershowrooms hun showroom voor de Badkamer Inspiratie Dagen.

Guido van Loon

Als specialisten in het ontwerpen en installeren van badkamers, tegelwerken en installatiewerken presenteert Sanidrõme hun inspirerende showrooms met o.a. een vernieuwd assortiment badkamermeubelen. Je bent van harte uitgenodigd de showroom te bezoeken en inspiratie op te doen. Ook kun je je via de website van de betreffende Sanidrõme showroom vooraf aanmelden voor een gratis ontwerpsessie. Daarnaast zijn er diverse testactiviteiten, waarbij je onder andere kans maakt op een Hansgrohe Raindance Select Showerpipe.

Sinds 1 maart jl. is de btw op installatie verlaagd van 21% naar 6%. Dit kan al heel wat euro’s schelen bij aankoop van een complete badkamer inclusief installatie.

Al met al genoeg redenen om een bezoek te brengen aan de Badkamer Inspiratie Dagen bij Sanidrõme. En bezoekers ontvangen ook nog eens een leuke goodiebag met o.a. een mooi geschenk van Villeroy & Boch!

Als specialisten in het ontwerpen en installeren van badkamers, tegelwerken en installatiewerken presenteren zij hun inspirerende showrooms met o.a. een vernieuwd assortiment badkamermeubelen.


Meer informatie: www.sanidrome.nl

Reacties