array(3) { ["scheme"]=> string(5) "https" ["host"]=> string(27) "www.eerstekamerbadkamers.nl" ["path"]=> string(44) "/referenties/stijlvolle-badkamer-bunschoten/" }
Partner

De Eerste Kamer

De Eerste Kamer is een badkamershowroom in Barneveld met verrassend, originele badkamers in verschillende woonstijlen. De liefde voor mooie badkamers proef je in de hele showroom. Na de eerste oriëntatie volgt een vrijblijvende afspraak met één van onze badkamerspecialisten waarin uw badkamerwensen worden besproken en vertaald naar een badkamerontwerp in 3D. De Eerste Kamer creëert geen standaard badkamers, maar droombadkamers voor jarenlang badkamerplezier.Wilt u een badkamer met karakter? U bent van harte welkom bij De Eerste Kamer in Barneveld!

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht De Eerste Kamer

Luxe badkamer

Deze luxe badkamer oogt bijzonder sfeervol.

Vrijstaand bad op verhoging

In de luxe badkamer is aan de achterzijde een verhoging gecreëerd. Op deze verhoging pronkt het vrijstaande bad met de stoere badkraan van het merk JEE-O. De combinatie van het strakke witte sanitair met de stoere kranen is erg mooi!

Lang donker badkamermeubel

Het lange, donkere badkamermeubel is van massief eikenhout en op maat gemaakt. Daardoor past het meubel perfect in deze royale badkamer. In het meubel zijn grote greeploze lades gemaakt voor het opbergen van de verzorgingsproducten. Twee fraaie opzetwastafels met wederom weer de stoere zwarte kranen sieren het badkamermeubel.

Sfeervolle toilethoek

Direct bij de entree van deze luxe badkamer is de toilethoek gesitueerd. Boven het toilet is een mooie nis ingebouwd die voorzien is van een smaakvolle steenstrip. De zachte verlichting in de nis maakt deze luxe toilethoek extra sfeervol!

Meer lezen over
'Luxe badkamer'?

meer van deze professional

Prachtige badkamer

Genieten en ontspannen, dat is het motto voor deze prac...

Mooie badkamers

Mooie badkamers kenmerken zich door kwalitatief hoogwaa...

Landelijke badkamer

Bij een landelijke woonstijl past een landelijke badkam...

Toon alle 20 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.