De Eerste Kamer

Partner

Luxe badkamer

Deze luxe badkamer oogt bijzonder sfeervol. Het badkamermeubel met opzetwastafels is op maat gemaakt en loopt door tot over de achterzijde van het bad. De badkamer krijgt hierdoor direct een bijzondere uitstraling. Er is veel aandacht geschonken aan de verlichting. Dat is mooi zichtbaar in de nis en bij de verdiepte onderplint van het ligbad.

Ligbad met badrandcombinatie

Het ligbad, de Wellpool Square van Cleopatra, is voorzien van een Hansgrohe Axor badrandcombinatie. De handdouche is binnen handbereik en het strakke uiterlijk wordt niet verstoord door een hangende doucheslang.

Luxe badkamermeubel

Het badkamermeubel is op maat gemaakt. Onder het houten wastafelblad zijn greeploze lades gecreëerd voor het opbergen van de verzorgingsproducten. Het massief eiken hout heeft een warme, levendige uitstraling. Twee opzetwastafels met organische vormgeving sieren het badkamermeubel. De ingebouwde wastafelkranen sluiten qua vormgeving mooi aan bij deze luxe badkamerstijl.

Inloopdouche met Sunshower

In deze inloopdouche is een strakke glazen douchewand gemonteerd. Wilt u luxe douchen? Dat kan onder de regendouche gecombineerd met de warmte van de Sunshower. De Sunshower De Luxe Health is ingebouwd. Geniet van de warmte van zonlicht en van infrarood tijdens het douchen!

MEER VAN DIT BEDRIJF

Design badkamer

In deze design badkamer is de zwevende wastafel een echte blikvanger. ...

Mooie badkamers

Mooie badkamers kenmerken zich door kwalitatief hoogwaardige materiale...

Beton Ciré badkamer

Met Beton Ciré in de badkamer ontstaat er een ontspannen wellness sfe...