Partner

De Eerste Kamer

De Eerste Kamer is een badkamershowroom in Barneveld met verrassend, originele badkamers in verschillende woonstijlen. De liefde voor mooie badkamers proef je in de hele showroom. Na de eerste oriëntatie volgt een vrijblijvende afspraak met één van onze badkamerspecialisten waarin uw badkamerwensen worden besproken en vertaald naar een badkamerontwerp in 3D. De Eerste Kamer creëert geen standaard badkamers, maar droombadkamers voor jarenlang badkamerplezier.Wilt u een badkamer met karakter? U bent van harte welkom bij De Eerste Kamer in Barneveld!

MEER TONEN

Luxe badkamer

Deze luxe badkamer oogt bijzonder sfeervol. Het badkamermeubel met opzetwastafels is op maat gemaakt en loopt door tot over de achterzijde van het bad.

Ligbad met badrandcombinatie

De badkamer krijgt hierdoor direct een bijzondere uitstraling. Er is veel aandacht geschonken aan de verlichting. Dat is mooi zichtbaar in de nis en bij de verdiepte onderplint van het ligbad.

Het ligbad, de Wellpool Square van Cleopatra, is voorzien van een Hansgrohe Axor badrandcombinatie. De handdouche is binnen handbereik en het strakke uiterlijk wordt niet verstoord door een hangende doucheslang.

Luxe badkamermeubel

Het badkamermeubel is op maat gemaakt. Onder het houten wastafelblad zijn greeploze lades gecreëerd voor het opbergen van de verzorgingsproducten. Het massief eiken hout heeft een warme, levendige uitstraling. Twee opzetwastafels met organische vormgeving sieren het badkamermeubel. De ingebouwde wastafelkranen sluiten qua vormgeving mooi aan bij deze luxe badkamerstijl.

Inloopdouche met Sunshower

In deze inloopdouche is een strakke glazen douchewand gemonteerd. Wilt u luxe douchen? Dat kan onder de regendouche gecombineerd met de warmte van de Sunshower. De Sunshower De Luxe Health is ingebouwd. Geniet van de warmte van zonlicht en van infrarood tijdens het douchen!

meer van deze professional

Beton Ciré badkamer

Met Beton Ciré in de badkamer ontstaat er een ontspann...

Wellness badkamer

Genieten! Deze exclusieve badkamer is zeer luxe en comp...

Slaapkamer met Wellness

Het is heerlijk om in de slaapkamer een wellness ruimte...

Toon alle 20 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.