array(1) { ["path"]=> string(79) "balance.eu/products.php/17/181/0/1/0/Noviteiten/LameLL-vrijstaande-douchewanden" }
Partner

Balance.EU bv

Balance is opgericht in 1992.  

Wij zijn producent van hoogwaardige badkamerproducten. Balance is een kleinschalig bedrijf waardoor we flexibel zijn met een persoonlijke touch en oog voor detail. Kwaliteit en exclusiviteit zijn onze uitgangspunten. 

Wij profileren ons graag als trendsetter!  

LameLL douchewanden

Een vrijstaande douchewand/inloopdouche van Balance bestaande uit verschillende glaselementen.

LameLL douchewand

De LameLL douchewanden serie is ontwikkeld om een grote inloopdouche te creeren in kleine, moeilijk toegankelijke ruimten. Het is een stapelsysteem dat opgebouwd wordt met relatief kleine glaselementen.

De basis zijn twee RVS kolommen waar de glaselementen ‘gepotdekseld’ in gehangen worden. Het systeem leent zich voor de meest creatieve oplossingen en er zijn variaties te maken met mat geslepen of hoogglanzend RVS, met wand- of plafondbevestiging. Er kan gekozen worden voor grote of kleine glaselementen of varianten daarvan. Ook is het mogelijk om te combineren met verschillende glassoorten, bijvoorbeeld helder, mat gesatineerd, gekleurd of spiegelend glas.

Na vijf jaar wat anders? Bestel gewoon een paar nieuwe glaspanelen, in trendy pastel tinten bijvoorbeeld. U kunt de glaspanelen zelf uitwisselen en in een handomdraai heeft u een compleet nieuwe look in uw badkamer!

Voor meer informatie zie onze website www.balance.eu

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer lezen over
'LameLL douchewanden'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.