JEE-O presenteert cone series by Osiris Hertman

De nieuwe 'cone series' van JEE-O is ontworpen door Osiris Hertman

08 Juni 2019

JEE-O en ontwerper Osiris Hertman presenteren samen een nieuwe collectie, de cone series. De cone series wordt binnenkort gepresenteerd op de ISH in Frankfurt, de belangrijkste sanitairbeurs ter wereld.

De cone series is de perfecte balans tussen speels en stoer. Van een afstand lijkt het ontwerp eenvoudig maar wie verder kijkt, ziet de bijzondere details en verfijnde afwerking.

Daaruit spreekt de ambachtelijkheid die Osiris altijd nastreeft in zijn ontwerpen. In de filosofie van Osiris moet je wijs zijn met water maar wel genieten van het gebruik. De badkamer wordt meer en meer een ontspanningsruimte. Met een zitje, muziek, planten en als de ruimte het toelaat een sauna, open haard en uitzicht. Een plek om te genieten en op te laden voor de wereld die drukker en veeleisender is dan ooit. Een goed interieur moet zijn als de natuur en je rust geven.

Kostbare designs

De conische vorm die de basis vormt voor deze series is doorgevoerd tot achter de komma. De grepen zijn geïnspireerd op kluisdeuren. Water is namelijk een kostbaar goed. Tegelijkertijd zijn de designs een sieraad voor het huis.

Dat past bij het DNA van JEE-O. Het design staat voorop en vormt de basis voor het product. Wie goed kijkt, ziet de kegel overal in terug. De cone series bestaat uit vrijstaande douches, vrijstaande badvuller, wand- en plafonddouche, wand en opbouw wastafelkranen, bad en waskommen. De collectie is gemaakt van stainless steel met een structured black afwerking. De baden en waskommen zijn gemaakt van DADOquartz.

Platform voor designers

JEE-O is een platform voor designers. De cone series is de vierde collectie die met een top-ontwerper wordt gemaakt. De awardwinning soho series by Grand & Johnson stamt uit 2015. Twee jaar later volgde de flow series by Brian Sironi en in 2018 is de bloom series by Edward van Vliet gelanceerd.

Voor meer informatie kun je naar: www.jee-o.com

Meer van JEE-O
Reacties