Foto: Detremmerie

Detremmerie Next Level

Detremmerie sinds 1939 - 80 jaar badkamerervaring in huis: No Limit Round serie - No Limit Deluxe serie – No Limit Mystery & Virtual Reality

 

De voorbije jaren wist Detremmerie steeds zijn assortiment aan de marktvraag aan te passen, sterker nog : Detremmerie wist meermaals de klanten de trends aan te brengen! Ook nu bewijst Detremmerie dat ze 80 jaar jong zijn. Naast het No Limit assortiment, waar u kunt stoeien met 220.000 artikelen om er uw unieke badkamer van te maken, komen nu tal van aanvullingen.

No Limit Round

No Limit Round benadrukt de trend van het rond, afgeronde meubel

De D vormige wastafel(s) en onderbouwkas(en)t wijkt af van het hoekige en maakt alles meer soft. Dit alles wordt leverbaar in 8 matgelakte kleuren gaande van zwart – wit, over Cappucino, Grijs, Groen tot Pink : La vie en Rose.

De matgelakte onderkasten, kunnen worden voorzien van een bijpassend afgerond wastafelblad, die met een opbouwwaskom kan schitteren in uw badkamer. Uiteraard kunnen bijhorende afgeronde hangkasten, kolomkasten, spiegels en spiegelkasten worden gecombineerd.

No Limit Deluxe

No Limit Deluxe mat gelakte kasten in verstek afgewerkt

Hier toont Detremmerie zijn know how op meubelgebied. De ingewerkte deuren zijn leverbaar in de bovenvermelde acht kleuren en geven uw meubel een verfijnde, luxe afwerking. Afwerking tot in de details. Ook voor de kleine toiletmeubels kan je deze verstek afwerking voortaan krijgen. Het visitekaartje in je toilet wordt Deluxe.

No Limit Mystery

Wil je het nog meer verassend ?

No Limit Mystery : de combinatie van ingewerkte luxe marmer wastafels in combinatie met strakke meubels maakt het helemaal mysterieus.

Marmer als Carrara, Negro, Emperador Dark, Verde India en Portoro Negro schitteren als juwelen op de luxueus afgewerkte kasten, die tot aan de bovenkant van de wastafel komen. Uniek ! 

Als kers op de taart kan u de vrijhangende wastafels in marmer of de afdektabletten in marmer voorzien van marmer opbouwwaskommen. Hierbij kan je ook assorti douchebakken bekomen in drie diverse uitvoeringen op maat. Ook de meubelen No Limit kunnen in vier nieuwe kleuren Cafe Noir, Greige Oak, Vintage Oak en Wallnut.

www.bathroomconfigurator.be

Al deze nieuwigheden kan u op de configurator (www.bathroomconfigurator.be ) samenstellen ; hierdoor krijgt u onmiddellijk een zicht hoe het er uit ziet en tevens een exacte prijs en bestelcode. 

Hier stopt het echter niet. Detremmerie gaat voor virtual reality, in samenwerking met Visoft en Saninet kan je nadat je je badkamer met de configurator hebt samengesteld virtueel in uw badkamer gaan rondlopen. Detremmerie helpt je de perfecte keuze te maken : je ziet wat je krijgt.

VT Wonen & Design beurs

Deze noviteiten zijn reeds te bezichtigen in de VT Wonen & Design beurs in de Rai te Amsterdam van 1 t.e.m. 6 oktober 2020. Detremmerie heeft er een eigen stand, vult de badkamer van het huis van Eigen Huis & Interieur, het huis van VT Wonen in en heeft elke dag twee mensen op het adviesplein ter beschikking om uw badkamer uit te tekenen. Wil je dan al in je nieuwe badkamer rondlopen – we zien er je graag !

www.detremmerie.be

Meer van Detremmerie
Reacties