Complete Badkamers

Uw droombadkamer compleet met ontwerp geheel afgestemd op uw wensen, met alle voorzieningen van deze tijd.

Complete badkamers inclusief installatie

Uw droombadkamer compleet met ontwerp geheel afgestemd op uw wensen, met alle voorzieningen van deze tijd. Een badkamer waarin u helemaal tot rust kunt komen. Badkamer ID zorgt niet alleen voor het ontwerp van uw complete badkamer, maar zorgt ook voor de installatie hiervan. We zorgen ervoor dat alle materialen zoals badmeubelen, douche, bad, tegels en overig sanitair, uitstekend op elkaar zijn afgestemd zodat u hier jarenlang van kunt genieten.

De complete badkamer

Een complete badkamer is samengesteld uit de voor u ideale combinatie van bad, douche, toilet, een wastafel of een badmeubel met bijpassende kranen. In de badkamer showroom van Badkamer ID te Vught vindt u tal van complete voorbeeld badkamers waarmee u zich kunt orienteren. Ook details zoals spiegels en accessoires horen daarbij. In een persoonlijk gesprek aan de hand van een 3D-ontwerp stellen wij rekening houdend met uw wensen, uw Mix droombadkamer samen.

Mix & Match – complete badkamers tegen een eerlijke prijs

Badkamer ID levert met haar Mix & Match collectie een breed assortiment badkamermeubels en sanitair om zo een complete badkamer samen te kunnen stellen tegen een scherpe prijs. De kwaliteit van de complete Mix & Match collectie is van het niveau die u van Badkamer ID mag verwachten.

Badkamer accessoires maken uw smaak compleet

Binnen het Mix & Match badkamer assortiment hebben we ook een complete lijn accessoires. Van heerlijke handdoeken tot weegschalen, van hippe tandenborstelhouders tot wasmanden.

Wilt u meer inspiratie uit ons Mix & Match assortiment? Bezoek dan snel onze showroom aan de Schakel 5 te Vught.

Complete badkamers zijn eigenlijk pas echt compleet wanneer ze qua stijl (modern, klassiek, landelijk) en vormgeving (rond, vierkant, ovaal) uitstekend bij elkaar passen. Hoewel sommige dingen te mixen zijn, is het toch mooier om bij een complete badkamer te kiezen voor de harmonie van dezelfde kleur, stijl en dus vormgeving. Accessoires, kranen en zelfs de haakjes voor de handdoeken dragen hier overigens ook aan bij.

Stel een complete badkamer samen

Wanneer je een nieuwe badkamer uitzoekt is het daarom verstandig om direct te kiezen voor een complete badkamer om zo alles mooi op elkaar af te stemmen. Bij Badkamer ID helpen we u graag om de perfecte complete badkamer samen te stellen, zodat u heerlijk kunt genieten van uw droombadkamer.

 

Voor meer inspiratie bezoek onze website, of kom eens langs in onze showroom

Meer van BadkamerID Bekijk alle

BADKAMERMEUBELEN

Met een stijlvol en passend meubel maak je je badkamer helemaal compleet. Bij Badkamer ID wordt tijdens een uitgebreid gesprek een badkamer samengesteld waarin je jezelf helemaal thuis voelt. Een badkamermeubel wordt aangepast aan persoonlijke behoeftes en wensen. Hierbij gaan design en functionaliteit hand in hand om iedere dag weer een bijzondere ervaring te creëren. Gebruiksgemak, functionaliteit, kwaliteit en design zijn eigenschappen welke erg belangrijk zijn bij het kiezen van een badkamermeubel. In een persoonlijk gesprek met een Badkamer ID adviseur worden verschillende keuzes voorgelegd; een spiegel of spiegelkast, een enkele wastafel of dubbele wastafel, een hoge of lage kast, opbouwkommen of geïntegreerde wastafels. En dan is de materiaalkeuze natuurlijk ook nog van belang. Er zijn tal van materialen en kleuren beschikbaar. Wij helpen je graag bij het maken van deze keuzes en het samenstellen van een meubel dat perfect bij jou past.

BadkamerID

KRANEN

Ben je op zoek naar een kraan voor de wastafel, douche of bad? De keuze in badkamerkranen is groot; van waterval tot uiterst zuinige modellen en van inbouw tot opvallend aanwezig ontwerp. Een wastafelkraan moet gemakkelijk te bedienen zijn en moet een luxe uitstraling hebben, want kranen zijn tegenwoordig een eyecatcher in uw badkamer. Zo hebben veel fabrikanten in dezelfde stijl als de wastafelkraan ook een douche- en badkraan in het assortiment. Zo is het erg belangrijk om de kraan tijdens de verbouwing van de badkamer een onderdeel van de totale planning en ontwerp te maken.Een kraan moet gemakkelijk te gebruiken zijn, dus het comfort is belangrijk bij de keuze voor de juiste badkamerkraan. Daarnaast moet hij ook bepaalde uitstraling hebben, want de kraan mag tegenwoordig juist erg aanwezig zijn in de badkamer. Dankzij het enorme aanbod is er altijd wel een model te vinden om de badkamer van deze finishing touch te voorzien, passend bij het geheel van uw badkamer.

BadkamerID

Verwarming

Er zijn verschillende manieren om je badkamer te verwarmen zodat het comfort optimaal is. Een designradiator is een blikvanger in je badkamer. Een handdoekradiator is erg praktisch omdat deze ook je handdoeken verwarmt en droogt. Indien je een nieuwe tegelvloer gaat leggen in je badkamer is een electrische vloerverwarming zeker te overwegen. Een electrische vloerverwarming is snel op temperatuur en is middels een digitale klokthermostaat helemaal op tijd in te stellen. De vloer is altijd lekker warm en de warmte is beter verdeeld. Ook worden er steeds meer electrische radiatoren toegepast in badkamers met een instelbareklokthermostaat. Ook infrarood radiatoren voor zowel de wand als op het plafond zijn mogelijk. Spiegelverwarming zorgt ervoor dat je nooit meer condens hebt op je spiegel.

BadkamerID