Complete Badkamers

Uw droombadkamer compleet met ontwerp geheel afgestemd op uw wensen, met alle voorzieningen van deze tijd.

Complete badkamers inclusief installatie

Uw droombadkamer compleet met ontwerp geheel afgestemd op uw wensen, met alle voorzieningen van deze tijd. Een badkamer waarin u helemaal tot rust kunt komen. Badkamer ID zorgt niet alleen voor het ontwerp van uw complete badkamer, maar zorgt ook voor de installatie hiervan. We zorgen ervoor dat alle materialen zoals badmeubelen, douche, bad, tegels en overig sanitair, uitstekend op elkaar zijn afgestemd zodat u hier jarenlang van kunt genieten.

De complete badkamer

Een complete badkamer is samengesteld uit de voor u ideale combinatie van bad, douche, toilet, een wastafel of een badmeubel met bijpassende kranen. In de badkamer showroom van Badkamer ID te Vught vindt u tal van complete voorbeeld badkamers waarmee u zich kunt orienteren. Ook details zoals spiegels en accessoires horen daarbij. In een persoonlijk gesprek aan de hand van een 3D-ontwerp stellen wij rekening houdend met uw wensen, uw Mix droombadkamer samen.

Mix & Match – complete badkamers tegen een eerlijke prijs

Badkamer ID levert met haar Mix & Match collectie een breed assortiment badkamermeubels en sanitair om zo een complete badkamer samen te kunnen stellen tegen een scherpe prijs. De kwaliteit van de complete Mix & Match collectie is van het niveau die u van Badkamer ID mag verwachten.

Badkamer accessoires maken uw smaak compleet

Binnen het Mix & Match badkamer assortiment hebben we ook een complete lijn accessoires. Van heerlijke handdoeken tot weegschalen, van hippe tandenborstelhouders tot wasmanden.

Wilt u meer inspiratie uit ons Mix & Match assortiment? Bezoek dan snel onze showroom aan de Schakel 5 te Vught.

Complete badkamers zijn eigenlijk pas echt compleet wanneer ze qua stijl (modern, klassiek, landelijk) en vormgeving (rond, vierkant, ovaal) uitstekend bij elkaar passen. Hoewel sommige dingen te mixen zijn, is het toch mooier om bij een complete badkamer te kiezen voor de harmonie van dezelfde kleur, stijl en dus vormgeving. Accessoires, kranen en zelfs de haakjes voor de handdoeken dragen hier overigens ook aan bij.

Stel een complete badkamer samen

Wanneer je een nieuwe badkamer uitzoekt is het daarom verstandig om direct te kiezen voor een complete badkamer om zo alles mooi op elkaar af te stemmen. Bij Badkamer ID helpen we u graag om de perfecte complete badkamer samen te stellen, zodat u heerlijk kunt genieten van uw droombadkamer.

 

Voor meer inspiratie bezoek onze website, of kom eens langs in onze showroom

Meer van BadkamerID Bekijk alle