Inspiratie voor een compleet toilet

Op zoek naar inspiratie voor je toilet?  Bij Baden+ laten we je graag alle mogelijke wc's, fonteintjes en bijpassende tegels en accessoires zien.

Toiletideeen bij Baden+

Toiletpotten zijn er in allerlei designs, kleuren en vormen. Tegenwoordig is er ook veel aandacht voor nieuwe ontwikkelingen zoals het randloos toilet of de douchewc die reinigt met water. Maar er is meer mogelijk. Bijvoorbeeld een warme lucht föhn, een verwarmde toiletzitting of oriëntatieverlichting.

Fonteintjes in alle vormen

Ook fonteintjes zijn er in allerlei vormen. Denk aan een  fonteintje met een industrieel frame of met een onderkast voor extra opbergruimte. Kies daarbij voor een mooie kraan. Je kunt kiezen voor een opbouwkraan of een inbouwkraan. Van een chromen kraan tot een zwarte kraan. Alles is mogelijk.  

Ontdek bij Baden+ de vele mogelijkheden om het kleinste kamertje van het huis piekfijn in te richten. Ongemerkt breng je in de wc best veel tijd door. Waarom er dan niet alle aandacht aan schenken? Bij Baden+ vind je volop toiletinspiratie. Bekijk onze collectie: van douchewc's tot prachtige hangende designtoiletten.

Baden+ sanitairspecialisten

Baden+ heeft verdeeld over Nederland ruim 40 sanitairspecialisten die het Baden+ vaandel dragen. Allemaal stuk voor stuk vakspecialisten die je kunnen inspireren op badkamergebied. In iedere showroom staan vele badkamer- en toiletopstellingen. Daarnaast vind je er veel losse productpresentaties van meubelen, douche-oplossingen en toiletten. Graag gaan onze Baden+ badkamerspecialisten voor je aan de slag om een uniek ontwerp met de juiste productselectie voor je te maken. Zoek een winkel bij jou in de buurt.