Partner

Badenplus Bv

Baden+ heeft verdeeld over Nederland een aantal topsanitairspecialisten die het Baden+ vaandel dragen. Allemaal stuk voor stuk vakspecialisten die je kunnen inspireren op badkamergebied. In iedere showroom staan vele badkameropstellingen zodat je je direct een voorstelling kunt maken hoe dit in jouw huis past. Daarnaast staan er heel veel losse productpresentaties van meubelen, douche-oplossingen en toiletten om met eigen ogen de kwaliteit te kunnen beoordelen. Graag gaat Baden+ aan de slag als je persoonlijke ontwerper om een uniek ontwerp met de juiste productselectie te maken.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht baden-plus.nl

Compleet Toilet

Compleet Toilet

De badkamerspecialisten van Baden+ ontzorgen graag. Dit complete toilet bieden wij inclusief tegels en installatie. Het toilet is met een strak zwevend wandclost van Ideal Standard samengesteld. Voor de toiletbril is gekozen voor een softclose zitting, hierdoor heeft u nooit meer last van een hard dichtvallende toiletbril. De mooie Geberit bedieningsplaat met het Geberit Duofix inbouwreservoir zorgen ervoor dat het achter de muur allemaal in orde is. Door de grijze stokentegel en de Geesa Pulse accessoireserie wordt deze toiletruimte extra bijzonder.

Baden+ sanitairspecialisten

Baden+ heeft verdeeld over Nederland 20 topsanitairspecialisten die het Baden+ vaandel dragen. Allemaal stuk voor stuk vakspecialisten die u kunnen inspireren op badkamergebied. In iedere showroom staan vele badkamer- en toiletopstellingen zodat u direct een voorstelling kunt maken hoe dit in uw huis past. Daarnaast staan er heel veel losse productpresentaties van meubelen, douche-oplossingen en toiletten om met eigen ogen de kwaliteit te kunnen beoordelen. Graag gaan we bij Baden+ aan de slag als uw persoonlijke ontwerper om een uniek ontwerp met de juiste productselectie te maken.

Zoek een Baden+ sanitairspecialist

Meer lezen over
'Compleet Toilet'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.