Comfort badkamer

Onafhankelijk leven. Zelfstandig wonen. Het zijn voor ieder mens belangrijke uitgangspunten. Als we ouder worden gaat dan vaak ten koste van bewegingsvrijheid, ons uithoudingsvermogen en de soepelheid van lichaam en ledematen.

Opdat je ook dan heerlijk kunt genieten van je badkamer heeft Baden+ een aantal producten geselecteerd waarop je kunt vertrouwen. Bij Baden+ praten ze niet zo graag over een seniorenbadkamer, immers iedereen is zo oud als hij zich voelt.

Maar comfort in je badkamer wordt op elke leeftijd anders ingevuld. Voor senioren maakt in veel gevallen een kleine aanpassing al een groot verschil.

Baden+ sanitairspecialisten

Baden+ sanitairspecialisten
Baden+ heeft verdeeld over Nederland een aantal topsanitairspecialisten die het Baden+ vaandel dragen. Allemaal stuk voor stuk vakspecialisten die je kunnen inspireren op badkamergebied. In iedere showroom staan vele badkameropstellingen zodat je direct een voorstelling kunt maken hoe dit in jouw huis past. Daarnaast staan er heel veel losse productpresentaties van meubelen, douche-oplossingen en toiletten om met eigen ogen de kwaliteit te kunnen beoordelen Graag gaan ze bij Baden+ aan de slag als je persoonlijke ontwerper om een uniek ontwerp met de juiste productselectie te maken.

Zoek een Baden+ sanitairspecialist

De badkamerspecialist komt bij je thuis
Iedere badkamer is uniek. Om het advies voor jou op maat te maken, neemt Baden+ graag de moeite om de situatie bij jou thuis te bekijken. Zo kunnen ze het ontwerp daar perfect op aanpassen en ook direct alle technische mogelijkheden met je bespreken. Advies op maat gegarandeerd dus, of je nu kiest voor een subtiele verandering of een complete make over!

Afspraak maken

Merken

Welke merken voert Baden+ die extra comfort in uw badkamer bieden:

Keuco douchezitje en beugels
Keuco Meubelen
Normbau beugels en zitjes
Sealskin en Bruynzeel Doucheschuifwanden
Artweger Douchebad 
Geberit douchewc