Comfort badkamer

Vind inspiratie voor de comfortabele badkamer bij Baden+

Badkamer met alle gemak

In een comfortabele badkamer vind je slimme aanpassingen die de veiligheid van je badkamer vergroten. Zodat je ook in de toekomst kunt genieten van deze badkamer. Als we ouder worden gaat dan vaak ten koste van bewegingsvrijheid, ons uithoudingsvermogen en de soepelheid van lichaam en ledematen. Maar daar zijn oplossingen voor waarover de badkamerspecialist van Baden+ je kan adviseren. Kijk maar eens naar onze veilige badkamer voor ouderen.

Zo kun je onder de douche kiezen voor een ergonomisch klapzitje, een handige douchegreep en een antislip douchevloer zonder drempel. Comfortabel én veilig!

Nóg een comfortverhogende optie is de Sunshower. Dit apparaat plaats je bij de douche en geeft tijdens het douchen warm infrarood en zonlicht. Het warme infraroodlicht ontspant je spieren en stimuleert je bloedsomloop. Tegelijkertijd verlichten de stralen eventuele pijn en kun je heerlijk ontspannen!

Baden+ sanitairspecialisten

Baden+ heeft verdeeld over Nederland een aantal topsanitairspecialisten die het Baden+ vaandel dragen. Dit zijn vakspecialisten die je graag adviseren over de comfortabele badkamer. In iedere showroom staan vele badkameropstellingen die je inspireren. Graag maakt de Baden+ badkameradviseur een uniek ontwerp voor je met de juiste productselectie voor alle comfort.