Badkamers in landelijke, klassieke en Engelse stijl

Dat is de collectie die je bij Windsor & Co kunt vinden. Met tientallen dealers zijn zij één van de grootste aanbieders van landelijke badkamers.

Windsor & Co collectie

Met een unieke eigen collectie hopen zij je iedere keer te verrassen met alles wat mogelijk is. Bij Windsor & Co vind je een groot scala aan badkamer-meubelen, badkamer-kranen, baden, toiletten en wastafels. Het gaat er natuurlijk om wat jouw eisen en wensen zijn. Wanneer er meerdere personen tegelijkertijd gebruikmaken van de badkamer zou het een oplossing kunnen zijn om te kiezen voor een dubbele wastafel.

Natuurlijk denken zij met je mee aan zaken als, kinderveilige oplossingen, verlichting en een praktische indeling. Windso laten uje vrij in de keuze omtrent kleuren en afwerkingen. De baden zijn schilderbaar geheel naar eigen wens en het badkamer meubilair is verkrijgbaar in alle Windsor & Co kleuren. Naast de bekende klassieke lijn leveren ze ook een moderne serie kranen en accessoires. Deze behoren tot de collectie Steel & Brass en de collectie Steinbach.

Voor informatie en documentatie kun je de brochure bekijken om zo een beeld te krijgen van de vele mogelijkheden. Dit geldt uiteraard ook voor de klassieke series.