string(1) "p"
Profielfoto van Windsor Bathrooms
Windsor Bathrooms
Toutenburgstraat 2, 8912 AG Leeuwarden
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
10:30 - 17:00
vrijdag
10:30 - 17:00
zaterdag
10:30 - 17:00
zondag
Gesloten

Windsor Bathrooms | Badkamers in  Klassieke en Engelse stijl

Dat is de collectie die u bij Windsor & Co kunt vinden. Met tientallen dealers één van de grootste aanbieders van klassieke Engelse en landelijke badkamers.

Windsor & Co collectie

Met een unieke eigen collectie verrassen wij u keer op keer met alles wat mogelijk is voor het realiseren van uw droom badkamer. Bij Windsor & Co vindt u een groot scala aan badkamermeubels, badkamerkranen, baden, toiletten en wastafels. Het gaat er natuurlijk om wat uw eisen en wensen zijn. Wanneer er meerdere personen tegelijkertijd gebruikmaken van de badkamer kunt u eventueel kiezen voor een dubbele wastafel.

Natuurlijk denken wij met u mee aan zaken als, kindveilige oplossingen, sfeervolle verlichting en een praktische indeling. Bij Windsor Bathrooms laten wij u vrij in de keuze omtrent kleuren en afwerkingen. De baden zijn schilderbaar geheel naar eigen wens en het badkamer meubilair is verkrijgbaar in alle Windsor & Co kleuren. Naast de bekende klassieke lijn leveren wij ook een moderne serie kranen en accessoires. Deze behoren tot de kwaliteits collectie Steel & Brass en Steinbach.

Voor informatie en documentatie kunt u onze brochure bekijken om zo een beeld te krijgen van de vele mogelijkheden. Dit geldt uiteraard ook voor de klassieke en design series.

Ontdek een greep uit ons grote assortiment op www.windsorbathrooms.nl