Foto: c-bath-cosentino

C·Bath, Cosentino verovert de badkamerwereld

Hoewel de keuken de afgelopen jaren is uitgegroeid tot het epicentrum van het huis, vormt de badkamer steeds meer een belangrijke plek in het dagelijks leven.

05 September 2023

C·Bath, Cosentino verovert de badkamerwereld

  • C·Bath is het allesomvattende nieuwe concept van Cosentino om de badkamer opnieuw vorm te geven door middel van design en technologie. Een compleet beeld vanuit een nieuw perspectief met wand- en vloerbekleding, werkbladen, douchebakken, wastafels en meubels vervaardigd met de Cosentino materialen.
  • C·Bath is op zijn best in The Bathelier, een reeks exclusieve badkamercollecties gecreëerd door gerenommeerde ontwerpers van over de hele wereld.

C·Bath is Cosentino’s uitgebreide aanpak wat betreft het opnieuw vormgeven van de badkamer. Unieke, persoonlijke ruimtes, met grootformaat wand- en vloerbekleding en een minimaal aantal voegen. Kleuren en texturen in perfecte balans en minimalistische wastafels en douchebakken, ontworpen met oog voor detail. Vervaardigd met ultramoderne materialen zoals Silestone, Dekton en Sensa.

Hoewel de keuken de afgelopen jaren is uitgegroeid tot het epicentrum van het huis, vormt de badkamer steeds meer een belangrijke plek in het dagelijks leven. De badkamer is een ruimte voor ontspanning, een persoonlijk toevluchtsoord. Deze trend belichaamt het belang van design, of het nu gaat om materialen, prestaties of esthetiek, evenals de integratie van innovatie en de nieuwste technologieën.

Het Spaanse bedrijf biedt met C·Bath een complete en veelzijdige visie op de badkamer. Op basis van innovatie en duurzaamheid in het ontwerp ontstaan unieke en persoonlijke sferen. Omgevingen waar kunst en design samensmelten, in een dialoog tussen iconische elementen in combinatie met de vloer- en wandbekleding, werkbladen, douchebakken, wastafels en meubels van Cosentino.

The Bathelier, een exclusief concept

The Bathelier brengt exclusieve badkamercollecties gecreëerd door ontwerpers van over de hele wereld. The Bathelier bevat badkamers op maat, waar kunst, functionaliteit en design hand in hand gaan. Het C·Bath assortiment met exclusieve ontwerpen is gemaakt door prestigieuze ontwerpers uit de hele wereld. Gerenommeerde designers als Remy Meijers, Claudia Afshar, Daniel Germani, Colin Seah en MUT Design geven hun persoonlijke handtekening aan veelomvattende ontwerpen en iconische items.

Een portfolio van oplossingen, met unieke vormen, suggestieve texturen en geometrieën die zich naadloos, uniform en sculpturaal laten combineren. Dit concept profiteert van alle mogelijkheden en veelzijdigheid van de ultramoderne Silestone®-, Dekton®- en Sensa by Cosentino®-materialen.

C·Bath Studio, de eigen visie van Cosentino

C·Bath Studio toont door Cosentino ontworpen sferen om de ideale badkamer te vinden binnen het uitgebreide aanbod van materialen en producten. Het concept van Cosentino belichaamt de visie van gerenommeerde designers op de badkamer van de toekomst.

Het high-end design en de kwaliteit van Cosentino-materialen komen samen in tijdloze badkamers. Door Cosentino ontworpen ruimtes waarin kwaliteit, verfijning en een holistische kijk op de ruimte een belangrijke rol spelen. Inspiratie en oplossingen voor elke stijl die je helpen ontdekken wat je ideale badkamer is dankzij Cosentino’s uitgebreide assortiment van materialen en producten. Van industrieel karakter tot mediterrane eenvoud. Een breed scala aan ruimtes, rijk aan details en afwerkingen die met elke stijl kunnen worden gecombineerd.

Onder het nieuwe concept C·Bath zal de multinational eigen ruimteontwerpen aanbieden gerealiseerd met populaire materialen en kleuren uit het Cosentino portfolio. Daarnaast bevat het programma ook wastafels en douchebakken. Het Studio-assortiment omvat dus alles van wand- en vloerbekleding in verschillende perfect uitgebalanceerde formaten, kleuren en texturen tot wastafels en douchebakken, zorgvuldig ontworpen met veel aandacht voor detail.

Een totaaloplossing met een hoge esthetische en functionele waarde die oplossingen biedt voor een droombadkamer in elke maat en stijl. Samen met de schoonheid en eigenschappen van Silestone®, of de hoge prestaties en veelzijdigheid van Dekton® met zijn grote plaatformaten, Optimma of de innovatieve 4 mm Slim of Grip+, bevat C·Bath Studio naast de platen de wastafels Evita, Marie of Elegance en de douchebakken Wakka van Silestone® of Katräl van Dekton®.

www.cosentino.nl 

Reacties