Foto: 57003

Bagno Metallo baden en wastafels met luxe metaalcoating

Luca Sanitair breidt zijn assortiment uit met de Bagno Metallo serie. Deze serie bestaat uit high end baden en wastafels die afgewerkt zijn met een metaalcoating.

01 November 2022

Deze coating bestaat uit zuiver metaal dat op ambachtelijke wijze aangebracht wordt. De serie is beschikbaar bij geselecteerde dealers in Nederland en België.

De Bagno Metallo serie bestaat uit een selectie van baden en wastafels die behandeld zijn met een luxe metaalcoating. Dit betreft een koud vloeibaar metaal dat op ambachtelijke wijze aangebracht wordt met een spaan of spatel. Door deze handmatige manier van bewerken, ontstaan producten die elk een unieke kleur of reliëf bevatten. Geen enkele coating is exact hetzelfde. Het metaal is zuiver, sterk en duurzaam en heeft als eigenschap dat het niet breekt of bladdert. Daarnaast hecht het zeer goed op baden en wastafels van de materialen solid surface en mineral stone. 

De producten zijn beschikbaar in acht verschillende afwerkingen: Dark Steel, Gold Brass, Living Copper, Gold, Copper, Bronze, Old Brass en Silver. Om de oorspronkelijke kleur van het metaal te behouden wordt de coating voorzien van een beschermlaag. Gaat de voorkeur van de opdrachtgever uit naar een natuurlijk verloop van het materiaal? Dan is het tevens mogelijk om het metaal zonder coating op natuurlijke wijze te laten oxideren, waardoor een bijzonder patina ontstaat. Dit geeft ieder product een karakteristieke uitstraling. 

Luca Sanitair heeft de Bagno Metallo serie ontwikkeld om de badkamerbeleving van consumenten naar een hoger niveau te brengen. Centraal staan hierbij kwaliteit, exclusiviteit en vakmanschap, aldus Albert de Groot, directeur Luca Sanitair. Deze serie behoort tot het hogere segment en is exclusief verkrijgbaar bij geselecteerde dealers in Nederland en België en heeft een levertijd van 6 - 8 weken. 

Over Luca Sanitair

Luca Sanitair is gespecialiseerd in Italiaans design van hoogwaardige kwaliteit. Na de oprichting in 2002 is Luca Sanitair uitgegroeid tot een groothandel met een compleet assortiment in luxe sanitair producten. 

Download hier de Bagno Metallo brochure. 

 

Meer van Luca Sanitair
Reacties