Profielfoto van Windsor Bathrooms
Windsor Bathrooms
Toutenburgstraat 2, 8912 AG Leeuwarden
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
10:30 - 17:00
vrijdag
10:30 - 17:00
zaterdag
10:30 - 17:00
zondag
Gesloten

Windsor Bathrooms | Tijdloze klassieke badkamermeubelen van hout

Het geweldige van traditionele badkamers is dat het een stijl is die nooit echt uit de mode raakt en nooit zal vervelen.

Tijdloze klassieke badkamermeubelen van hout

Het geweldige van traditionele badkamers is dat het een stijl is die nooit echt uit de mode raakt en nooit zal vervelen.

Een massief houten wastafelmeubel met een stijlvol natuurstenen blad en een klassieke kraan geeft de typisch klassieke of landelijke uitstraling aan je badkamer.
Klassieke badkamermeubelen zijn één van de meest effectieve manieren om een traditioneel ingerichte badkamer te creëren.

Wist je dat Windsor Bathrooms inmiddels over een enorme collectie prachtige houten badkamermeubelen van top kwaliteit beschikt? Door de jaren ervaring en het goed luisteren naar de wensen van onze klanten kunnen wij een nog breder en onderscheidend wastafelmeubel, kolomkast of spiegelkast leveren.

Badkamermeubelen worden met de hand vervaardigd

Voor een lange levensduur worden de diverse badkamermeubelen in eigen werkplaats vervaardigd uit hoogwaardige materialen, waaronder massief hout.

Onze badkamermeubelen worden met de hand vervaardigd, waarbij we de grootst mogelijke aandacht besteden aan kwaliteit tot in de kleinste details. Met een ruime keuze aan deurknoppen, grepen en RAL kleuren creëer je eenvoudig een eigen uniek meubel.
Daarnaast worden de meubels uitgevoerd met Blum scharnieren en/of geleiders. De lade-geleiders zijn volledig uittrekbaar en zijn niet zichtbaar in uitgeschoven toestand. CLIP top scharnieren sluiten, in samenwerking met BLUMOTION, zelfs deuren die met kracht worden dichtgegooid zacht en geruisloos.

Gaat je voorkeur uit naar een ander wastafelblad, wil je het meubel in één van onze beschikbare RAL kleuren of ben je opzoek naar een specifieke afmeting? Voor iedere badkamer is er een passend meubel.

Voor zowel de grote als kleinere badkamer altijd een passend meubel

Om het badkamermeubel geheel naar wens te maken zijn onze meubels in diverse standaard afmetingen te bestellen. Mocht het zo zijn dat de standaardafmetingen niet goed passen dan is het zelfs mogelijk om een meubel geheel op maat te laten maken. Dus ook voor de kleinere badkamer altijd een geschikt sfeervol meubel. Eindeloze combinaties van formaat, kleur, materiaal en afwerking maken dat je badkamer wordt voorzien van een meubel afgestemd op je eigen persoonlijke smaak.

In de showroom, “The House of Windsor” te Leeuwarden, helpen ze je graag om inspiratie op te doen en te adviseren. Bekijk de complete klassieke, landelijke badkamer opstellingen en ontdek ook hoe mooi en tijdloos een klassieke badkamer met de luxe van nu kan zijn.

Bezoek de website voor meer informatie: www.windsorbathrooms.nl