string(1) "p"

Qisani: uniek maatwerk concept van Dekker Zevenhuizen

Combineer en creëer met een maatwerk wastafelblad en badkamermeubel. Kies het materiaal, selecteer de kleur en bepaal zelf de afmetingen.

Zelfs de spiegel kun je net als het meubel tot 2400 mm op maat laten maken! Dus mix & match met Qisani maatwerk want de mogelijkheden zijn eindeloos!

Kies je wastafel

Kies je een maatwerk wastafel? Het blad en wasbak worden dan van één en hetzelfde materiaal gemaakt. Er zijn verschillende materialen mogelijk, elk in uiteenlopende kleuren. Zo’n Qisani maatwerk wastafel kun je op een maatwerk badkamermeubel leggen, maar ook los aan de muur bevestigen. Je kunt natuurlijk ook materialen en kleuren combineren. Dan neem je wastafelblad met een losse inbouw of opbouw waskom.

Kies je badkamermeubel

Dekker heeft prachtige houten onderkasten voor je maatwerk wastafel of je wastafelblad met kom. Je kunt de lijn doorvoeren in je hele badkamer, want er zijn ook kolomkasten, planchetten en spiegelkasten in precies dezelfde kleur en stijl. Voor een industriële look plaats je de onderkast met Frameworks; een zwart stalen frame dat je om je meubel laat vallen.

Inspiratie

Kijken, voelen en testen van de Qisani badkamer collectie doe je in het Dekker Trend Centre. Je kunt de showroom van Dekker Zevenhuizen op afspraak bezoeken.

Ontdek hier het hele programma