Noviteiten HR Badmeubelen & Sanitair

HR Badmeubelen & Sanitair heeft de laatste maanden een aantal noviteiten toegevoegd aan het assortiment. Hier vind je een overzicht.

18 April 2020

Fonteinmeubel Slim met fontein Mala

Wij voegen een nieuw fonteinmeubel toe aan ons assortiment: fonteinmeubel Slim. Dit fonteinkastje heeft een afmeting van 40 x 40 x 22 cm (bxhxd) en wordt uitgevoerd met één push-to-open deur. Dit fonteinkastje kan gecombineerd worden met fontein Mala, een kunststeen fontein met kraangat, leverbaar in de kleuren wit glans, wit mat en zwart mat.

Geef badmeubel Amador een industriële look

We hebben extra opties toegevoegd aan onze badmeubelserie Amador, zodat u uw badmeubel een industriële uitstraling kunt geven. Zo kunt u nu zwart matte grepen bijbestellen, en zelfs kiezen voor onze keramische wastafel Djazz in zwart mat.

Waskommen mét bijpassende click-wastes!

Onlangs is waskom Note toegevoegd aan ons assortiment. Een ronde keramische waskom, leverbaar in maar liefst 7 moderne kleuren. Nu zijn hier de bijpassende click-wastes aan toegevoegd, zodat u de perfecte match kunt maken!

Nieuw: dubbele hoge kasten uit één geheel

Diverse dubbele hoge kasten zijn aan ons assortiment toegevoegd. Het zijn kasten uit één geheel en zij bieden extra bergruimte. Maar nog belangrijker: ze zijn voordeliger dan de optelsom van twee losse hoge kasten.

De kasten op 100 cm en 130 cm hoog hebben twee deuren en bovenop en afdekblad van 18 mm dik. De kasten met een hoogte van 170 cm hebben 4 deuren en worden zonder afdekblad uitgevoerd. Er zijn 3 verschillende uitvoeringen mogelijk: met greeplijst in aluminium, greeplijst in kleur van het meubel, én dubbele kasten met greepboringen (geschikt voor diverse grepen).

Uitgelicht: spiegel Diablo

Graag brengen wij onze spiegel Diablo onder de aandacht. Spiegel Diablo heeft een zwart mat kader van 6 mm breed en is uitgevoerd met touch sensor (aan-uit) op de voorzijde én indirecte verlichting rondom (4000 Kelvin). De spiegel heeft een hoogte van 80 cm en is uit voorraad leverbaar in de breedtematen 40, 60, 80, 100 en 120 cm.

Nieuwe wastafel: Just

Kenmerkend voor deze nieuwe keramische wastafel is de hoge opstaande rand (7,5 cm) en de vloeiende golf in de wasbak. De wastafel is leverbaar in 4 breedtematen en is te combineren met o.a. onze series Infinity, Neat, Matrix, Vision en Cover up.

Uitbreiding wastafel Thin

Op korte termijn zullen wij onze kunststeen wastafel Thin uitbreiden met diverse breedtematen. De wastafel is dan ook leverbaar in de maten 60 t/m 120 cm, in zowel wit glans als wit mat. Tevens is er op 120 cm een asymmetrische uitvoering beschikbaar. De wastafel is met diverse wastafelonderkasten te combineren, en is mét of zonder kraangat leverbaar.

Meer informatie: www.hrbadmeubelen.nl

 

Reacties