Foto: 2015/Chichester-Neptune-Badmeubelen.jpg

Neptune’s Chichester badkamermeubelen

Neptune’s Chichester badkamermeubelen zorgen voor een ingetogen elegantie in de badkamer.

Neptune geeft met eikenhout, marmer en kalksteen de badkamer een wellnessgevoel.

Hoewel we er dagelijks meerdere malen gebruik van maken, is de badkamer vaak de meest ondergewaardeerde ruimte in huis. Toch is het vrij gemakkelijk om de functionele badkamer te transformeren in een ontspannen wellnessruimte. De Chichester badkamermeubelen en accessoires van Neptune, het Britse lifestyle en interieurmerk, geven de badkamer met kleine inspanningen extra allure. De luxe meubelen bieden vele mogelijkheden en zijn geheel massief, zowel het werkblad, als het handgemaakte en handgeschilderde houten onderstel. Door het ambachtelijk verwerken van de materialen eikenhout, marmer en kalksteen maakt Neptune ook met haar badkamermeubelen een duidelijk statement in vakmanschap. Deze natuurlijke en rustgevende materialen combineren bijzonder goed met een palet aan matte, zachte tinten aangevuld met elegante Neptune accessoires. Hiermee wordt de perfecte omgeving gecreëerd voor ontspanning en welverdiende rust.

De stijlvolle Chichester badkamercollectie van Neptune heeft er geruime tijd over gedaan om van de tekentafel te komen. De ontwerpen moesten er chique en tegelijkertijd natuurlijk en aantrekkelijk uitzien; met duidelijke maar toch eenvoudige lijnen, die elegant en ingetogen zijn en een duidelijk statement van vakmanschap tonen.

Chichester wastafels

De designs van de Chichester wastafels zijn praktisch en geven een weelderige uitstraling aan elke badkamer. Het gehele meubel is massief; zowel het marmeren of eikenhouten werkblad, als het handgemaakte en handgeschilderde houten onderstel. De vele opslagmogelijkheden en verstelbare rekken geven de broodnodige ruimte in het meubel. De meubelen kunnen worden ingebouwd of vrijstaand worden geplaatst en zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De Chichester meubelen zijn zowel beschikbaar in onderbouwmeubelen met keramische opzetwaskommen als meubelen met keramische verzonken waskommen. Daarbij is er een keuze in een open meubel of een meubel met dichte kasten. Het Chichester badkamermeubel met dichte kasten is er in een recht model, maar ook in een niet-alledaags gewelfd model, zonder een concessie te doen in opslagruimte. Voor zowel een grote als kleine badkamer, of voor een badmeubel in de slaapkamer of het toilet, biedt Neptune tal van keuzes.

Accessoires maken het verschil

Om de look compleet te maken, heeft Neptune een fraaie collectie spiegels en andere elegante accessoires, zoals kranen, manden, glazen opbergpotten en kaarsen, die de badkamer voorzien van een spa-achtige luxe. Met de Neptune badkamermeubelen en accessoires is de badkamer niet alleen functioneel, maar zorgt deze ruimte ook voor een dagelijkse ontspannen wellnesservaring.

In Nederland is Neptune gevestigd in Voorburg. Kijk voor meer informatie over Neptune op www.neptune.com of www.neptunehome.nl.

Publicatiedatum: 27 april 2015

Reacties